Ez igy jo volt ma?
Ettem 1 pizzáscsigát , egy olyan bake rollst ezt így délfele aztán hazaértem sulibol ettem 2 tatárbeafstekes kenyeret meg 1 szaloncukrot :D aztán futottam 20 percet csináltam felülést meg pár guggolást , aztán mág így féél 6 fele 1 tányér lencselevest.
Így nagyjábol jo volt? VAgy ha nem min változtassak?Ma már nem eszek semmit. Ja és kb megittam eddig 2.5 liter vizet de még ugye majd ma iszok
17/F nyárra szeretnék leadni 20 kg -ot
hát, nem akarlak elkeseríteni, de kb. mindenen változtatnod kellene. a fogyás nem arról szól, hogy koplalunk, és pláne nem arról, hogy mindegy mit eszünk.
olyan táplálékot kell bevinned, amit a tested hasznosítani tud, nem csak cukrot meg zsíros húst és kenyeret.
kicsit olvass ennek utána.
Hát elég szar..
Hol a hús? Gyümölcs? Zöldség?
A pizzáscsigát meg a bake rollst szerintem iktasd ki (nem részletezem, mennyire szeretem, de az elmúlt 1 évben ettem kb 5 szemet...)
A kenyér, tatár beefsteak is elég magas kcal tartalmú cuccok...
Nem az a baj, ha egyszer-egyszer ilyet eszel, hanem hogy ahhoz képest, hogy csomó fölösleges kcal, fél óra múlva éhes is vagy. Ugyanilyen mennyiséget meg lehet enni másból, fele annyi kcal...
Köszönöm szépen ez hasznos volt. De ugye itt ez a táblázat de itt nem írja hogy mi az 5. 6. 7. nap nem találtam sehol. Meg azt a fehérjeturmixot sem értem
-.-" ez a 4 nap ismétlődik folyamatosan.
turmix=ezzel fehérjét tudsz bevinni anélkül, hogy mellette zsírt és ch-t is ennél. ha idegenkedsz tőle, akkor váltsd fel 10-15 deka zsírszegény túróval.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!