Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy változtassak az étkezési...

Hogy változtassak az étkezési szokásomon?

Figyelt kérdés
Napi 2X eszek (reggel, délben), és csak vizet iszok. Tudom, hogy ez nem igazán jó és, hogy inkább napi többször kevesebbet kéne fogyasztamon, de nem tudom, hogy mennyit, mikor és mit? Este is kéne ennem? Illetve, egy kicsit kéne fogynom is. Tud v-ki segíteni?
2009. máj. 22. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem nem tűnik egészségtelennek amit leírtál, és nem is hízlaló, persze attól is függ, hogy mit eszel.
2009. máj. 22. 15:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit eszel és mennyit reggel és délben. Gyanítom, hogy nem gyümölcsöt, így azt ajánlanám, hogy délután 16-17 között egyél nyers gyümölcsöt és egyél hozzá valamilyen magvat. /dióbél, tökmag, napraforgó, stb./Inkább a gyümölcsön legyen a hangsúly, magvakból keveset, de rendszeresen. A vízivás hasznos, a rostok emésztéséhez is fontos.
2009. máj. 22. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:
3 óránként egyél keveset ez így napi 5-6 étkezésre jön ki.
2009. máj. 22. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!