Anorexiából gyógyultak vannak itt?
Figyelt kérdés
Azt hiszem anorexiás voltam, sőt vagyok :/ 169 cm 47kg voltam most az ünnepek alatt próbáltam enni enni közeledek 50 felé de ez tudom hogy lemegy, mert mindig igy jártam eddig. Nem akarok nagyon sokat hízni, de mivel a menszeszem is elmaradt, azt mondták hízzak legalább 50 kg felé és megfog jönni. Viszont ha sokat eszek akkor felpuffad a hasam. Valami tanácsot tudtok adni, hogy mit egyek vagy ilyenek?2012. jan. 2. 17:41
1/2 anonim válasza:
Én is gyógyul(gat)ok, bár most voltam túl egy hányáson :( (sokat ettem).
Próbálj könnyű ételeket enni , és egyszerre keveset.
Dúsítsd sz ételeidet - azaz kis térfogatba próbálj minél több kcalt besűríteni.
- zsírosabb tej, sajtok, tejszín
- olajos magvak
- méz
Pl.
- joghurt mézzel, olajos magokkal
- gyümölcs dióval, mogyival
- levesekbe (bab, karfiol, gomba, meg maihez illik), mikor eszed kis tejföl pluszban
- krémlevesekhez, rántottához reszelt sajt
- főzelékek mellé tükörtojás, sült hús
- lefekvés előtt mézes tej
- víz helyett gyümölcslé (lehetőleg frissen facsart), tej, tea
2/2 anonim válasza:
A puffadás hormonális puffadás. Amíg nincs mensi, ez lesz, ezért kell elérni. Amint megjön , elmúlik:).A BMI-t figyeld, ha eléred a normálist, na ott fog megjönni. A roborálást ajánlom, majonéz, méz, tojás, sajt a kajákba, amit előttem írtak, az nagyon jó! A súlyzót ajánlom, hamarabb feljön a kiló, de IZOM formájában, és nem tudsz vele fogyni, ha karra edzel! Kitartás ♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!