Mézes-fahéjas ital segíthet a fogyásban?
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 15:42
1/6 anonim válasza:
Ha mozogsz is mellé, akkor biztos! :)
2/6 anonim válasza:
*facepalm
igen, én is azt iszom, minden nap 10 litert egy éve, és jelenleg -15kg vagyok.
4/6 anonim válasza:
persze, muszáj ennyit, másképp hogy lehetne negatív a tömegem? márpedig nekem fontos, hogy jól nézzek ki, ha lenyelek egy cseresznyemagot terhesnek látszom. de tényleg, miért ne lehetne hatásos, a fahéj biztos kompenzálja a méz kalóriatartalmát és a kettő együtt egy szupererős zsírégetővé válik. a NASA is ezt használja a rakétáihoz...
5/6 anonim válasza:
Gondolom!
Eredetileg a Fau II-esekhet fejlesztették a németek! :)
6/6 anonim válasza:
oké, ha kiemelted, hát kiemelted, mert valószínűleg az ironiát, azt nem érted... -.-
akkor válaszolok neked: NEM. nem segít a fogyásban, a méz kalóriatartalma 306 kcal/100g azt hiszem, szóval rohadtul nem segít, ha napi ötszáz gramm fahéjas mézet megeszel, ugyanakkor nem, nem hízol el, ha megiszol napi két decit. de segíteni... azt nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!