4 nap alatt lehet hízni 3 kg-ot?
64,2 kg voltam és most meg 67,6 kg lettem. Nagyon ki vagyok akadva mert már örültem, hogy kezdek emberformájú lenni és nem olyan, mint egy gömb. (170 cm magas vagyok).
Ebben a 4 napban karácsony volt ugye és kb. 2400-3000 begin_of_the_skype_highlighting 2400-3000 end_of_the_skype_highlighting kcal-t ettem meg. Egy olyan nap volt csak, amikor nem sportoltam (azaz nem kocogtam 1,5 órát).
A másik bajom meg az, hogy már vagy 4 napja nem voltam wc-n. Nem tudtam rendesen...na hát tudjátok. Szóval nem tudom, hogy mit csináljak, mert már úgy érzem, mintha egy nagy labda lenne a hasamban és nem akar kijönni.
Most bevettem 2 dulkolax-ot. Hátha segít. Én úgy gondolom, hogy nem lehet 4 nap alatt 3 kg-ot hízni. Szerintem ez a bennem levő salakanyag lehet...mármint a nagy része. Igazam van?
Légyszi segítsetek! Egyszerűen megőrülök, hogy megint mömmedt lettem, mint egy tehén.
A másik meg az, hogy rostot eszem most megint és normális kajákat (hús, tojás, zöldség), de egyszerűen nem akar megmozdulni az emésztésem.
Nem tudom, hogy mit csináljak...
???????????????????????!!!!!!!!!!!!
Azt nem írtam, hogy oda a két mérés ugyanabban az időszakban és ruha nélkül történt. Szóval még az se lehet, hogy mert kajálás után mértem volna, vagy akármi...
...reggel méretkeztem, meztelenül, azonnal felkelés után.
Én 2hét alatt híztam 4kilót,de minden nap intenzív evéssel. Szóval 4nap alatt nem igazán lehet ennyit hízni.
Pár nap és helyreáll minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!