Egy hét alatt le lehet fogyni legalább 5 kilót koplalás és diétázás nélkül?
Kedves aranymaszat kislány!
Egy hét alatt le lehet adni 5 kilót, sőt még többet is!
5 kilót fogyni - izomból - koplalással lehet.
Ez megvan egy hét alatt. Azt mondtad, nem akarsz fogyókúrázni, nem akarsz koplalni, tehát ez kilőve.
5 kilót fogyni - zsírból - aerob edzéssel lehet.
Ez körülbelül 1-1,5 hónapot vesz igénybe megfelelő táplálkozás ("fogyókúra") mellett, de itt meg kicsúszunk az időkeretből.
5 kilót fogyni csontból, meg agyszövetből lehetne még, de az agyunk csak 2 kiló körül van, csontot meg csak leukémiával lehet könnyíteni, esetleg marad az amputáció.
A megoldás tehát:
A kulcs a VÍZ KIIZZADÁSÁBAN van.
Testünk 60-70%-a víz tehát nyilván ez a legkönnyebben leadható összetevője testünknek. Elég tehát keveset innod és mellé valami izzasztó tevékenységet végezned, esetleg szaunáznod. A dolgot kombinálhatod vízhajtó használatával is! Így igen hamar megszabadulhatsz az áhított 5 kilódtól.
Igaz ez sehol nem fog látszani, csak szarabbul fogsz kinézni. De a kérdésre ez a válasz!
Tess egy link(Diéta de érdemes megnézni!)
kedves okos ember. aki arról írt h keveset igyon .. majd úgy lefogy. nemakarlak kioktatni csak aztmondom csináld ezt ötnapig és nemtudsz majd szarni.. csak ennyi a lényeg.
amúgy meg le lehet fogyni sok mozgással. énis lefogytam heti 8 edzéssel, pedig nemterveztem fogyást.
tudom hogy 4 eve volt amikor kerdezted de ha meg
mindig nem sikerult akkor itt van egy valami nekem ez segitet 55 kg voltam mar csak 40 kg vagyok!!! mindig hulahopoztam mindennap. nekem egy olyan van amibe viz van!! az a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!