Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hét alatt le lehet fogyni...

Egy hét alatt le lehet fogyni legalább 5 kilót koplalás és diétázás nélkül?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és nagyon gyorsan le szeretnék adni néhány kilót, de fogyókúrázni nem szeretnék semmiképp... (a fogyókúrás szerek/kapszulák nem érdekelnek)
2009. máj. 21. 22:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%
1. és 2.válaszoló vagyok,és nem értem hogy azt válaszom mikor irtam h.sportoljon,mért kellett leszavazni.ha már egyszer fogyókúrát nem akar,legalább mozogjon.vannak ám értelmes emberek errefelé.grat.
2009. máj. 22. 19:46
 12/19 anonim ***** válasza:
32%
mert egy idióta ostoba kislány. sztem ne foglalkozzunk vele.
2009. máj. 22. 23:00
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Kedves aranymaszat kislány!

Egy hét alatt le lehet adni 5 kilót, sőt még többet is!

5 kilót fogyni - izomból - koplalással lehet.

Ez megvan egy hét alatt. Azt mondtad, nem akarsz fogyókúrázni, nem akarsz koplalni, tehát ez kilőve.

5 kilót fogyni - zsírból - aerob edzéssel lehet.

Ez körülbelül 1-1,5 hónapot vesz igénybe megfelelő táplálkozás ("fogyókúra") mellett, de itt meg kicsúszunk az időkeretből.

5 kilót fogyni csontból, meg agyszövetből lehetne még, de az agyunk csak 2 kiló körül van, csontot meg csak leukémiával lehet könnyíteni, esetleg marad az amputáció.

A megoldás tehát:

A kulcs a VÍZ KIIZZADÁSÁBAN van.

Testünk 60-70%-a víz tehát nyilván ez a legkönnyebben leadható összetevője testünknek. Elég tehát keveset innod és mellé valami izzasztó tevékenységet végezned, esetleg szaunáznod. A dolgot kombinálhatod vízhajtó használatával is! Így igen hamar megszabadulhatsz az áhított 5 kilódtól.

Igaz ez sehol nem fog látszani, csak szarabbul fogsz kinézni. De a kérdésre ez a válasz!

2009. máj. 22. 23:30
 14/19 anonim ***** válasza:
:(
2010. márc. 3. 15:37
 15/19 anonim válasza:

Tess egy link(Diéta de érdemes megnézni!)

[link]

2010. jún. 21. 14:42
 16/19 anonim válasza:

kedves okos ember. aki arról írt h keveset igyon .. majd úgy lefogy. nemakarlak kioktatni csak aztmondom csináld ezt ötnapig és nemtudsz majd szarni.. csak ennyi a lényeg.

amúgy meg le lehet fogyni sok mozgással. énis lefogytam heti 8 edzéssel, pedig nemterveztem fogyást.

2010. nov. 17. 18:27
 17/19 anonim válasza:
egyb a válasza kérdésedre a "legzsírégetőbb mozgás" a ZUMBA! Nagyon izgalmas és egy edzés alatt akár 1000kalóriát is elégethetsz :) Nagyon ajánlom!
2012. márc. 17. 07:13
 18/19 Skygirl2308 válasza:
Itt az emberek nem azért kérdeznek, hogy mindig vki oltogassa őket. Ebből látszik, hogy néhány ember még nem nőtt fel. Interneten keresztül sok embernek nagy a szája,ha vki bajban van és segítséget, információt kér. Nem hiszem, hogy ezzel a kérdéssel, bárkinek is ártottak volna, hogy ilyen kommentárokat kellett volna kapnia a kérdezőnek.Különben ismerősöm 160 cm magass, 70 kg volt. A savanyú káposzta diétát csinálta, nem mozgott mellette, nem tudta megtenni a munkája miatt. És 1 hét alatt majdnem 8 kilót adott le. Ennek már 3 hónapja, és nem szedte még vissza, csak ügyel picit jobban arra, hogy ne egyen akkor is ha nem éhes, hanem csak unatkozik. Ajánlom neked is, de mindenkinek más az anyagcseréje, vegyük ezt is figyelembe.
2012. ápr. 2. 17:33
 19/19 anonim válasza:

tudom hogy 4 eve volt amikor kerdezted de ha meg

mindig nem sikerult akkor itt van egy valami nekem ez segitet 55 kg voltam mar csak 40 kg vagyok!!! mindig hulahopoztam mindennap. nekem egy olyan van amibe viz van!! az a legjobb

2013. szept. 16. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!