Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékony lányok, mikből áll egy...

Vékony lányok, mikből áll egy napi menütök?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 21:19
1 2
 1/16 anonim válasza:
63%
nekem ugy konkrétan nincs napi menüm néha degeszre zabálom magam főleg este lefekvés elött na az pl nagyon kerülendő azoknak akik fogyni szeretnének de általában azt mondják hogy este 6 után már nem szabad enni.
2009. máj. 21. 21:35
 2/16 anonim ***** válasza:
63%

reggeli: banán

tízórai: joghurt és/vagy alma

ebéd: fél szendvics vagy kis adag kínai

vacsi: müzli vagy zsömle vagy pirítós.

több nem fér belém:)

2009. máj. 21. 21:37
 3/16 anonim ***** válasza:
61%
Nekem a suli miatt úgy van hogy reggeltől 5-ig csak bekapok valamit általában Jó reggeltet eszek meg mondjuk egy csokit. Inni sem iszok sokat. Aztán 5 után nagyon sokat eszek de akkor is salátát és rengeteg gyümölcsöt mert imádom őket, nem vagyok valami hús evő tehát saliba csirkemellet szoktam rakni, na meg a virsli azt is saliba rakom:) de van ez a sajtli ami virsli csak sajt is van benne na azt nagyon imádom. Ez hétköznaponként van mert itt futok össze-vissza és tanulok akkor meg nem tudok enni mert mindent összekenek és általában nem az én cuccaim vannak nálam. Hétvégén pedig egész nap eszek. Pogácsát, sütit, édességet, húst, szendvicset. Inni vagy teát iszok(Nesteat) vagy valami cukrosat.
2009. máj. 21. 21:49
 4/16 anonim ***** válasza:
58%

hétköznaponként:

reggeli: nincs, maximum egy joghurt..lusta vagyok emiatt korábban felkelni, minden percem ki van számolva, hogy elérjem a buszt.

tízórai: amit magammal viszek suliba, vagy amit a büfében veszek..szendvics vagy valamilyen péksüti.

ebéd: nincs.

uzsonna: nincs.

vacsora: ami van itthon..tojás, esetleg gabonapehely.

hétvégén ha találkozom a barátommal, akkor szoktunk ebédelni és vacsorázni is rendesen, olyankor feltanolom magam a hétre.

2009. máj. 21. 23:03
 5/16 anonim ***** válasza:
77%
utolsó válaszoló,hogy bírja a gyomrod?mert ez így hoszú távon elég durva lesz a testeddel szemben..én nem vagyok egy vékony lány(176/70),de azért egyszer van ebédre főttétel,meg némi gyümölcs reggelire meg vacsorára.hogy birod??
2009. máj. 21. 23:31
 6/16 anonim ***** válasza:
64%

Reggeli: bivalyerős kávé

ebéd: főzelék vagy spagetti, esetleg valami leves...teleeszem magam :)

Vacsi: változó, vagy semmi, vagy valami szendvics, ilyesmi, vagy ha anyósnál vagyunk akkor valami hasonló mint ebédre

Tízórai, uzyi nincs.

Tudom, hogy a reggeli nem evés káros, de egyszerűen nem tudok magambagyömöszölni reggel semmilyen kaját, 11 óra körül kezdek cak éhes lenni, pedig hat óra óta fenn vagyok.

Emellett sportolok (lovaglás) ill. a lovak miatt elég sok a kinti fizikai munka (bálahordás stb), szóval az formában tart :)

2009. máj. 22. 08:23
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
nem vagyok kimondottan vékony,de szerintem nem is kövér. 170/60. Hétköznap a reggelit kihagyom. 12-kor ebéd, ami: vagy két zsömle valamivel, vagy valamilyen meleg kaja. Otthon 6 körül pedig valami hasonló adagnyi meleg/hideg ez is változó. Napközben pedig 3-4 közepes adagnyi kávé (kb 2-3 cukorral). De mást nem nassolok
2009. máj. 22. 10:05
 8/16 anonim ***** válasza:
78%
10:05 ja! elfelejtettem írni, hogy ülőmunkát végzek. Ez is sokat számít abban, hogy mennyi kalóriát kell bevinni az embernek a szervezetébe
2009. máj. 22. 10:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

23:03-as vagyok..

tudom, hogy ez így nem jó, de az anyámmal élek, aki nem vásárol, nem főz, nincs itthon szinte soha semmi és nekem sem ad pénzt, én pedig még nem dolgozom, szóval így éldegélek egyelőre.kicsit rossz, hogy sokszor éhesnek érzem magam, de már csak két évet kell itthon laknom.

mindenesetre attól, hogy egyesek lepontoztak, még ebből áll a napi/heti menüm, és mellette (ezért, vagy nem ezért, nem tudni) vékony vagyok.a kérdésre válaszoltam, nem javasoltam senkinek, hogy folytassa ezt az életmódot.

2009. máj. 22. 20:52
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Reggelire általában gyümölcsöt,vagy joghurtot,vagy tojást eszem

később a suliban 1-2 abonett,menzás vagyok,de nem eszem túl sokat,mert nem olyan jó.Vacsira valami tej és,vagy valamilyen turmix esetleg saláta.Napközben vizet iszom,és teát,vagy citromos vizet meg néha kávét.Amúgy úszni járok úgyhogy a sport is megvan.

2009. máj. 24. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!