Nagyon ciki dolog miatt nem tudok enni normálisan. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy még karácsonykor a rokonoknál voltunk, vendégágyon aludtam.. És leszakadt alattam.. Eszméletlenül ciki volt, nagyon szégyelltem magam... Fogyózok, már le is ment 20 kg, de még mindig 100 kg vagyok.. Tehát amióta ez történt, napi 6-700 kcal-nál többet képtelen vagyok enni.. Ráadásul teljesen depressziós lettem, még mindig nagyon szégyellem magam... :'(2012. jan. 1. 16:28
11/11 anonim válasza:
Uh, ez tényleg ciki, de bárkivel előfordulhat!!
Rá se ránts!
Ügyes vagy, hogy lement a 20-as, bár én is elmondhatnám...
De akármi is történt, azért próbálj meg rendesen enni, a 6-700 kcal rohadt kevés!!
CSak ügyesen továbbra is!!
Ami történt, megtörtént. Változtatni nem tudsz rajta, de szerintem karácsonykor 60 kilósan mosolyogsz a történteken! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!