Szerintetek így ideális a súlyom? (Bővebben lent)
Még lemész 5-öt, aztán, jaj, még 3-at, mert úgy szebb lennék, aztán 45 kilósan is még kell, mert 2-vel könnyebben szebb lennék, stb. és már anorexiás is lettél.
Ha nem akarsz gyereket, nagyon jó irányba haladsz, mert ha eddig menstruáltál, akkor 49-50 kilósan szerintem nem fogsz, ha meg nem, akkor esélyes, h meg se fog jönni.
Csináld csak, hallgass csak a többi észlényre, akik szerint kell fogynod még. Aztán talán szüleid is észreveszik, mit művelsz, és elvisznek pszichiáterhez, nőgyógyászhoz, és normál súlyra hizlalnak.
Ja, és azért nézel így ki fürdőruciban, mert borzalmas a tartásod, és már semmi (láb)izmod nincs, így telesz.rt zokninak nézel ki.
De nyugodtan tedd csak tönkre magad, kislány!
Neked a sport hiányzik, nem a fogyás.
Hidd el, én azért lettem 49 kiló, mert azt hittem, hogy majd akkor javul a csípő-váll arányom. (Csípőm sajnos aránytalanul széles a vállamhoz képest.)
Mára rájöttem, hogy hülyeség volt, a fogyás ezen NEM segít! Ugyanolyan körte vagyok, csak most vékony körte...
A lényeg, hogy nem mindig a fogyás a megoldás! Ugyanúgy nem leszel feszesebb tőle te sem. Neked valami sport, pl. tánc, vagy ilyesmi kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!