Segítség 15 kg-ot kellen lefogyjak minél kevesebb idő alatt. Hogy tudnám leadni a feleslegemet?
normális életmóddal, egészséges és rendszeres életmód mellett felhasználod a zsírod. gyors fogyás nincs, nyilván nem is gyorsan híztál.
ha alulműködik a pajzsmirigyed, akkor 1. arra a heti 3 szelet lisztesre sincs szükséged, mert kisebb az anyagcseréd, tehát kevesebb étel is elég neked, mint egy hasonló embernek.
2. vannak direkt a hozzád hasonló esetekre gyógyszerek. ez ilyen mellesleg megjegyzés, nyilván nem ajánlom..
3. beszélj keleti orvoslást tanult emberrel. én tudok ajánlani egy taoista táplálkozás szakértőt, első körben.
:S nekem is le volt válva a porc, és én 15 kilót kaptam magamra miatta.
de tapasztalatból mondom, ha le van válva, akkor sosem lesz a régi. sőt, egyenesen veszélyes, nekem a műtét előtti 2-3 hétben annyira borzasztó volt, hogy ha belerúgtam 1 kőbe, 2 napig járásképtelen lettem. gyakorlatilag a normális ember napi cselekedeteinek 90%-át nem bírtam elvégezni...
nem tudtam futni. guggolni. néha gyalogolni sem. felállni valahonnan egyszerűen. leszállni a villamosról. elmenni a srácokkal túrázni egyet. strandra menni (a csúszós kövön azonnal kifordult).
lehet, hogy most még viszonylag jó állapotban van a térded, de ha levált a porc, akkor azt biztosan műteni kell, mert magától nem fog eltűnni és később beakad majd mindenhová, te pedig arra kelsz, mintha 100 késsel döfködnék a térded éjszaka... és ezen nem segít semmilyen fogyás.
nem tudom, hogy ha nem altathatnak, akkor hogyan lehet megoldani, de gondolom neked is artroszkópiás lenne a műtét. gerincvelőbe érzéstelenítés nem játszik? vagy nem tudom, nekem baromi jó altatóorvosom volt, esetleg meg lehetne próbálni egy profival...
vegyél vasmerevítős térdrögzítőt... azzal kisebb mozgásokat tudsz csinálni, pl kocogás vagy labdajátékok... de így is borzasztó fájdalmas lesz, és nem is fogod tudni hajlítani miközben rajtad van. de ez így nem élet... mondom én, akinek fél éve volt műtve és megint kvára fáj :(
de az a tapasztalat, hogy csak diétával nem lehet lefogyni, pláne ha hormonproblémád is van. találjatok valami megoldást arra a porcra, azt ki kell szedni sürgősen, különben rohadtul meg fogja keseríteni a mindennapjaidat előbb-utóbb.
gyógyszert azért írtam hogy nem ajánlom, mert ha "használ" is, akkor is sza.r.
természetgyógyász és teák.. nézd, teáktól még senkinek sem lett sokkal jobb. hosszú távon jó lehet, mert zöld tea és az antioxidánsokat tartalmaz, és tucatnyi főzetet elmondhatunk, aminek pozitív hatása van. ettől még senki problémáját nem oldják meg.
mondom, még nagyobb kontroll az étkezéseidre, vagy keleti hozzáértő. teákat meg az élvezetért fogyaszd, ilyen problémára kevés önmagában.
tudom már nekem is eléggé fáj főleg gugoláskor..
igen egyetértek a gyógyszerek sz*rok. kb 30ezret fizettünk egy csomo gyógyszerért és ugyanott vagyok ahol elkezdtem. őszintén szólva már nemtudom. lehet hogy megporóbálom a keleti orvoslást, de azt mire értetted??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!