Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hajlamos vagyok étkezészavarra?

Hajlamos vagyok étkezészavarra?

Figyelt kérdés
Elégedetlen vagyok a súlyommal.Tényleg van rajtam nem kevés súlyfelesleg. 170 cm,83kg.Rendkívül elégedetlen vagyok magammal, és utálom a tükröt. Volt h. 4 napig alig ettem,csak pl két szelet sonkát meg egy joghurtot egész nap. Azonban mikor rámjön,bezabálok. Aztán viszont rémes bűntudatom van. Jelentős súlycsökkenés még sose történt..de ezy igy megy folyton,körbe-körbe.Hajlamos vagyok étkezészavarra ?:S
2011. dec. 29. 00:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Beteg embereket lehülyézni a betegségük miatt hol segítség? Ezzel arra ösztönzi őket, hogy szégyelljék a problémájukat, ami azt eredményezi, hogy nem fognak segítséget kérni. Gratulálok. Csak azért, hogy "menő" legyen a neten, nem kell másokat tönkretenni.
2011. dec. 29. 14:20
 12/24 anonim ***** válasza:
A kérdező hol beteg?:D Most valljuk be, a legtöbb kezdő fogyókúrázó kipróbálja a koplalást. Ő is megtette. És pont, most remélem meggyőztük, hogy ez hülyeség volt, és egyen normálisan:D
2011. dec. 29. 14:23
 13/24 anonim ***** válasza:
Itt nem csak erről a kérdésről van szó, de ezt már írtam fentebb is. Ha ti tényleg attól érzitek magatokat valakinek, hogy itt keménykedtek... Hajrá. De szerintem ne beteg emberekkel viccelődjetek (mégha most a kérdező nem is az).
2011. dec. 29. 14:28
 14/24 anonim ***** válasza:

ki keménykedik? nem lehet, hogy Te vagy kicsit túl érzékeny? O_o

és hagy én is: ki beteg?

64%-os tső! :)

2011. dec. 29. 14:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Jaa, túlérzékeny... Valószínűleg sosem fogod megérteni, hogy az egészséges empátia nem túlérzékenység.
2011. dec. 29. 14:36
 16/24 anonim ***** válasza:

"és hagy én is: ki beteg?"

Ezt viszont nem értem, bocsi.

2011. dec. 29. 14:36
 17/24 anonim ***** válasza:

én is feltegyem az előttem szóló epikus kérdését: ki beteg?

Kérdező? nem tanították meg enni, rögtön beteg? nem, ez nem így megy. tud ő gondoskodni a dolgairól, rendesen enni, csak még nem jött rá :D

empátia.. hmm.. a jelentését tudnám definiálni, de mégis.. én nagy, erős okos, mások kevésbé.. MILYEN EMPÁTIA?

2011. dec. 29. 16:15
 18/24 A kérdező kommentje:
Kösz a kommenteket. Aczél..Nem mondod..tudom h. kell rendesen enni,attól még megfordul a fejemben,hogyha folyton a súlyom miatt cikiznek,akkor nem vagyok teljes értékű ember,mert ma már mindig belebotlok abba,h. ez a gond velem...attól h. fikázok bárkit is,még nem fogom magam jobban érezni,és asszem értékesebbnek se -.- nem vagyok beteg..csak félek ,h. lelkileg kikészülök..ennyi..máshol osztd az észt kérlek! Többieknek köszönöm!
2011. dec. 30. 23:24
 19/24 anonim ***** válasza:

ha valaki cikizik téged a súlyod miatt, ba.szd gyomron, rérdeld orron, és tudatosítsd vele hogy egy hülye bunkó aluliskolázott idióta, és juttasd eszébe hogy ha így viselkedik lehet hogy Nekem fogsz szólni, én pedig kivéreztetem a családját a szeme láttára, mert ki nem állhatom az idiótákat.

de NE rajtam töltsd ki a dühödet, mert nem ezt érdemlem, amiért segítek.

2011. dec. 31. 12:36
 20/24 A kérdező kommentje:
Látod..ez kifejezetten tetszett..az ilyenért köszönetet mondok! : )
2011. dec. 31. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!