Hajlamos vagyok étkezészavarra?
Beteg embereket lehülyézni a betegségük miatt hol segítség? Ezzel arra ösztönzi őket, hogy szégyelljék a problémájukat, ami azt eredményezi, hogy nem fognak segítséget kérni. Gratulálok. Csak azért, hogy "menő" legyen a neten, nem kell másokat tönkretenni.
2011. dec. 29. 14:20
A kérdező hol beteg?:D Most valljuk be, a legtöbb kezdő fogyókúrázó kipróbálja a koplalást. Ő is megtette. És pont, most remélem meggyőztük, hogy ez hülyeség volt, és egyen normálisan:D
2011. dec. 29. 14:23
Itt nem csak erről a kérdésről van szó, de ezt már írtam fentebb is. Ha ti tényleg attól érzitek magatokat valakinek, hogy itt keménykedtek... Hajrá. De szerintem ne beteg emberekkel viccelődjetek (mégha most a kérdező nem is az).
2011. dec. 29. 14:28
ki keménykedik? nem lehet, hogy Te vagy kicsit túl érzékeny? O_o
és hagy én is: ki beteg?
64%-os tső! :)
2011. dec. 29. 14:31
Jaa, túlérzékeny... Valószínűleg sosem fogod megérteni, hogy az egészséges empátia nem túlérzékenység.
2011. dec. 29. 14:36
"és hagy én is: ki beteg?"
Ezt viszont nem értem, bocsi.
2011. dec. 29. 14:36
én is feltegyem az előttem szóló epikus kérdését: ki beteg?
Kérdező? nem tanították meg enni, rögtön beteg? nem, ez nem így megy. tud ő gondoskodni a dolgairól, rendesen enni, csak még nem jött rá :D
empátia.. hmm.. a jelentését tudnám definiálni, de mégis.. én nagy, erős okos, mások kevésbé.. MILYEN EMPÁTIA?
2011. dec. 29. 16:15
18/24 A kérdező kommentje:
Kösz a kommenteket. Aczél..Nem mondod..tudom h. kell rendesen enni,attól még megfordul a fejemben,hogyha folyton a súlyom miatt cikiznek,akkor nem vagyok teljes értékű ember,mert ma már mindig belebotlok abba,h. ez a gond velem...attól h. fikázok bárkit is,még nem fogom magam jobban érezni,és asszem értékesebbnek se -.- nem vagyok beteg..csak félek ,h. lelkileg kikészülök..ennyi..máshol osztd az észt kérlek! Többieknek köszönöm!
ha valaki cikizik téged a súlyod miatt, ba.szd gyomron, rérdeld orron, és tudatosítsd vele hogy egy hülye bunkó aluliskolázott idióta, és juttasd eszébe hogy ha így viselkedik lehet hogy Nekem fogsz szólni, én pedig kivéreztetem a családját a szeme láttára, mert ki nem állhatom az idiótákat.
de NE rajtam töltsd ki a dühödet, mert nem ezt érdemlem, amiért segítek.
2011. dec. 31. 12:36
20/24 A kérdező kommentje:
Látod..ez kifejezetten tetszett..az ilyenért köszönetet mondok! : )
Kapcsolódó kérdések: