Az tényleg ér valamit, ha 6 után nem eszem?
Figyelt kérdés
Mer sok embertől hallottam, hogy használ, de azt is hallottam, hogy egyáltalán nem. Most akkor mi az igazság?2011. dec. 28. 15:41
1/6 daveszka válasza:
Szerintem ér mert ha hat után nem eszel akkor jobban fel tudja dolgozni a szervezeted az aznapi kajádat.Ezáltal jobb lesz az emésztésed.Nekem bevált mert én egy falatot se eszek 6 után.
2/6 anonim válasza:
Ez a régi időkből való, amikor még a nappal együtt keltek fel és feküdtek le az emberek. Lefekvés előtt kb. ha 2 órával eszel utoljára, az a jó. Tehát ha este 6-kor eszel utoljára, az akkor ér valamit, ha 8-kor mész aludni. De gondolom, nem fekszel le olyan korán. Nincs olyan, hogy pontosan este 6-tól nem egészséges enni, a szervezetedet nem érdekli, mit mutat az óra.
3/6 anonim válasza:
én úgy híztam meg, hogy 6 után nem ettem (és ez nem hülyeség).. lehet, hogy én fordítva működök, de ha 6után nem ettem, egyrészt kevesebbet aludtam, mert folyton éhes voltam éjszaka, és ez már elég sz.r volt, másrészt reggel olyan éhes voltam, hogy egy egész házat meg tudtam volna enni:D és ettem is jókedvvel. szóval szerintem nincs értelme, mert a reggelinél jobban felhasznosítja a táplálékot a szervezeted. de ha meg koplalsz napközben, akkor lehet, hogy lefogysz, de a gyomrod is tönkre megy. én még mindig a jó öreg zöldség-gyümölcs módszerben hiszek. este 6után egyél gyümit, így nem leszel farkaséhes reggel, jobban is alszol, de a gyümölcs nem is fog hízlalni:)
4/6 anonim válasza:
hátha est hétkor fekszel le aludni akkor nyem:D
5/6 anonim válasza:
ha arányosan étkezel, akkor éjjel háromkor is felkelhetsz enni...(mint én)nem mindegy, hogy mit, főleg mennyit.. no, és sűrű fogmosás...
6/6 anonim válasza:
használ, éhes leszel este, ezen kívül így tudatosan készíted elő a különböző kiegyensúlyozatlan táplálkozásból következő betegségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!