Figyeljél már ide és segíts nekem kérlek!? éjfélkor is töltött kápi!
Figyelt kérdés
na hallod hízókúrázok aztán mondom mit ettem
ilyen sült csirkemell salátával(jégsali,uborka,paradicsom,hagyma,répa,kukorica,retek)ecet,cukor ezek jók? kb 500kcal lehetett nem?
hallod most nemrég ettem egy gombócot szálas káposztával 2 teáskanál tejföllel fél sajtos bagival ez is kb 500 kcal
tudod ez a töltött káposzta
na mit mondasz?
2011. dec. 27. 00:06
2/6 anonim válasza:
hat ennyitol nem igazan fogsz hizni..es egyik se hizlal annyira nagyon
3/6 anonim válasza:
Azt, hogy jó ötletet attál és eszek egy kis tőtött kápit reggelire.
4/6 anonim válasza:
Ennek semmi köze a hízókúrához, már bocs.
1000 kcal? Te jó ég, minimum 2000 kellene, de inkább több, és alap, h 1200 alá még fogyókúránál sem megyünk.
6/6 A kérdező kommentje:
na halljátok azt elfelejtettem mondani hogy nem ennyit ettem ám mást is ettem nehogy azt higgyétek de ez volt 1000kcal ugye? megint ennék töltött kápit de nincs kenyér le kell mennem.....
2011. dec. 27. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!