Mit egyek Edzés előtt, után?
Sziasztok !
17/f vagyok 190 centi magas és 92 kiló.
Szeretnék lefogyni kb. 80 kilóra, ugyanis a vendéglátásban szeretnék dolgozni, mint pincér, és oda nem jó, ha kerek vagyok.
Heti 5X járok komoly kosáredzésre, csak rosszul kajáltam, ezért nem fogytam. Mivel van konditermünk, és nyertem pénzt tippmixxen(-> tudok rendes kaját venni), eldöntöttem, hogy a következő hónapokat megnyomom, és új testet öltök a nyárra. :)
Csak nem tudom, hogy mit egyek. Persze vannak ötleteim, de nem vagyok ebben járatos, ezért kérném a segítségeteket.
Én a reggeli, tízórait, vacsorát megoldanám egy cukormentes győri jóreggelt + sima joghurttal. Bevásárolnék egy hónapra előre,és mindennap ezt enném.
Szerintetek ?
+: milyen gyümölcsöt lehet enni a szálkásítás alatt ?
Köszi a segítséget ! :)
reggeli-zabpehely+túró+olajos mag
tzórai főtt tojás+ sovány sajt-pl mozzarella+párolt zöldség-lencse, borsó, bab, répa
ebéd párolt hal, sovány hús-főleg csirke, pulyka, heti szinten mehet sovány sertés, marha, főtt tojás+rizs+saláta-paradicsom, paprika, uborka, hagyma, saláta, cékla, sült tök, borsó
uzsonna céklás-almás túrókrém
vacsora hús, hal, tojás, túró+zöldség
edzés elött banán, szőlő, narancs, körte
edzés után fehérjeturmix, sonka, csirke, hal, tojás, sovány sajt, túró, cottage cheese+zöldség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!