Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha naponta 20 percet szobabici...

Ha naponta 20 percet szobabiciklizem mennyit fogyok?

Figyelt kérdés

Csökkentett kcal bevitellel (1200 kcal)

70 kg vagyok, szeretnék 15 kilót leadni. Hány hónap alatt sikerül?

2011. dec. 26. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:

15 kilót azt úgy kb. 4 hónap alatt lehet fefogyni.

(heti egy kiló fogyás a normális,egészséges)

2011. dec. 26. 18:17
 2/8 anonim válasza:
Én tavaly csináltam egy ilyen biciklizős-fogyózós időszakot. Mindennap 1 órát tekertem a szobabicikli legkönnyebb fokozatán. Az étkezésemen nagyon nem változtattam, csak a kenyeret mellőztem. 2 hónap alatt lement 9 kg. Azóta sem jött vissza, pedig már nem biciklizek. Sok sikert és kitartás kívánok Neked! :)
2011. dec. 26. 18:37
 3/8 anonim válasza:
jav: kitartást
2011. dec. 26. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát én 120 kilóról indultam, napi 1 óra biciklizéssel, 1300 kcal-lal, és 1 év alatt fogytam 14 kg-t... És semmilyen egészségügyi problémám nincs.
2011. dec. 26. 18:50
 5/8 habibi ***** válasza:
Én pár hónap alatt (talán 3-4) fogytam 10 kilót, biciklivel (és csak 20 percet töltöttem rajta naponta, de sokat jártam sétálni, tornáztam), nem számoltam a kalóriákat, csak kizártam az étkezéseimből az édességeket és a kenyeret. Most egy hónap alatt 5 kg-t fogytam bicikli, futás, torna nélkül.
2011. dec. 26. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:

napi 20 perc tekerésnek inkább az élettani hatása kedvező,kicsit megmozgatja a szívet a keringést,átmozgatja az izmokat.

kalória felhasználás szempontjából nem számottevő.

egyébként ha kalória deficitbe rakod az étrended,úgyis fogyni fogsz.

a csökkentést meg fokozatosan kezd,ne úgy,hogy pl 4000ről csökkented 1200re,mert akkor kb 1 hétig fogod bírni.

kéthetente csökkentsd 200kallal a ch-ból kivonva.

jós meg nem vagyok,uh a mikorra max akkor lehetne válaszolni,ha személyi edző edzene és fitnesz szakács rakná eléd a pontosan kiszámolt kaját.

2011. dec. 26. 20:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor mennyit kéne bicikliznem, hogy hasson a fogyásomra is? Nem vagyok túl jó kondiban, szóval ez is elég megterhelő számomra.
2011. dec. 26. 20:13
 8/8 anonim válasza:
2.válaszoló vagyok. Szerintem csináld fokozatosan. 1-2 hétig tekerj csak 20 percet naponta, de azt becsületesen! Aztán érezni fogod hogy már nem is olyan megerőltető a 20 perc. Akkor állj át 30 percre, majd 40-re stb. És a legkönnyebb fokozatra állítsd a biciklit, ez fogyaszt. Étrendben pedig én nem javasolok drasztikus változtatást, csak a kenyér elhagyását/minimálisra csökkentését és a cukrot mérsékeld.
2011. dec. 29. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!