Ha naponta 20 percet szobabiciklizem mennyit fogyok?
Figyelt kérdés
Csökkentett kcal bevitellel (1200 kcal)
70 kg vagyok, szeretnék 15 kilót leadni. Hány hónap alatt sikerül?
2011. dec. 26. 18:05
1/8 anonim válasza:
15 kilót azt úgy kb. 4 hónap alatt lehet fefogyni.
(heti egy kiló fogyás a normális,egészséges)
2/8 anonim válasza:
Én tavaly csináltam egy ilyen biciklizős-fogyózós időszakot. Mindennap 1 órát tekertem a szobabicikli legkönnyebb fokozatán. Az étkezésemen nagyon nem változtattam, csak a kenyeret mellőztem. 2 hónap alatt lement 9 kg. Azóta sem jött vissza, pedig már nem biciklizek. Sok sikert és kitartás kívánok Neked! :)
4/8 anonim válasza:
Hát én 120 kilóról indultam, napi 1 óra biciklizéssel, 1300 kcal-lal, és 1 év alatt fogytam 14 kg-t... És semmilyen egészségügyi problémám nincs.
5/8 habibi válasza:
Én pár hónap alatt (talán 3-4) fogytam 10 kilót, biciklivel (és csak 20 percet töltöttem rajta naponta, de sokat jártam sétálni, tornáztam), nem számoltam a kalóriákat, csak kizártam az étkezéseimből az édességeket és a kenyeret. Most egy hónap alatt 5 kg-t fogytam bicikli, futás, torna nélkül.
6/8 anonim válasza:
napi 20 perc tekerésnek inkább az élettani hatása kedvező,kicsit megmozgatja a szívet a keringést,átmozgatja az izmokat.
kalória felhasználás szempontjából nem számottevő.
egyébként ha kalória deficitbe rakod az étrended,úgyis fogyni fogsz.
a csökkentést meg fokozatosan kezd,ne úgy,hogy pl 4000ről csökkented 1200re,mert akkor kb 1 hétig fogod bírni.
kéthetente csökkentsd 200kallal a ch-ból kivonva.
jós meg nem vagyok,uh a mikorra max akkor lehetne válaszolni,ha személyi edző edzene és fitnesz szakács rakná eléd a pontosan kiszámolt kaját.
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor mennyit kéne bicikliznem, hogy hasson a fogyásomra is? Nem vagyok túl jó kondiban, szóval ez is elég megterhelő számomra.
2011. dec. 26. 20:13
8/8 anonim válasza:
2.válaszoló vagyok. Szerintem csináld fokozatosan. 1-2 hétig tekerj csak 20 percet naponta, de azt becsületesen! Aztán érezni fogod hogy már nem is olyan megerőltető a 20 perc. Akkor állj át 30 percre, majd 40-re stb. És a legkönnyebb fokozatra állítsd a biciklit, ez fogyaszt. Étrendben pedig én nem javasolok drasztikus változtatást, csak a kenyér elhagyását/minimálisra csökkentését és a cukrot mérsékeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!