Ha fogyókúrázom és edzem ennem kell fehérje port?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy ha csak zsírból szeretnék leginkább fogyni izomból nem, akkor szükséges vennem fehérjeport, mert akkor nem kezdi el bontani a szervezet az izmot csak a zsírt.
Ez igaz? Ha igen, milyet ajánlanátok? 4-5 kiló zsírtól szeretnék megszabadulni. 25 éves nő vagyok. Köszi szépen!
2011. dec. 26. 10:27
1/7 anonim válasza:
Én inkább húst vennék abból a pénzből.
2/7 A kérdező kommentje:
De ha veszek csirkemellet 1 hónapra, amiből annyit eszem, hogy fedezem azt a fehérjét ami a porban található 2 adagban, akkor az jóval többe kerül 6500 Ft-nál.
2011. dec. 26. 10:41
3/7 bomba válasza:
A Scitec Whey proteinje nagyon jó,az általam ismert fehérje porok közül ennek a legmagasabb a fehérje tartalma (egy adagban ami 30 g,van 22 g fehérje,a szénhidrát tartalma viszont alacsony) és az ára sem rossz,egy nem egész 1 kg-os "kiszerelés" kerül 6420 Ft-ba.Ami szerintem megéri,persze attól függ,egy nap hányszor szeretnéd fogyasztani,én pl. csak egyszer szoktam és így elég sokáig kitart egy doboz.Remélem segítettem.:)
4/7 anonim válasza:
nem kerül jóval többe a csirke.
2 adag PP ~ 44g fehérje, ez kb. 200g csirke, ami kb. ~250 forint, függ hol veszed. a P.Protein sem olcsóbb, vagy nem relevánsan. ha a csirkemell 200 grammja 250 forint (1 kiló legyen 1000, tudom általában drágább) akkor 2 adag protein (kb. akkora fehérjetartalommal) 200 forint körül van, vagy több.
5/7 anonim válasza:
igen, de azt is nézd, hogy nem biztos, h mindenki le tud küldeni vacsira 20 deka húst... én biztosan nem, főleg amikor már a fülemen is a csirkemell jön ki. ezért nekem tök jó a fehérjepor, én is a scitec-től vettem, és nagyon finom is ráadásul :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a választ, sokat segítettetek!
2011. dec. 28. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!