Próbálom az update-t, de néha se időm, se energiám külön főzicskézni magamnak, ezért gondoltam elsősorban fehérje porra, ajánlanátok ilyen port?
Itt rengetek fehérjéből válogathatsz: [link]
A fogyasztó kapszulákat felejtsed el, nem érnek semmit. Diéta+aerob edzés!
Szia!
Életmódprogramban van ,fehérje por is lépésszámlálóval stb és 3 féle diéta ajánlatok.. (hús,vegyes ,vegán.. )
Én is update mód programban élek immár 3 hónapja. Nem főzök külön mást. (Van egy férjem és egy kisfiam+ munkám estig)
Pl. a gulyás levesbe mielőtt bele teszem a krumplit, kiszedek magamnak egy másik lábosba a levesből. Főzelék dettó. Néha van, hogy a sültekhez csinálok külön párolt káposztát, de ha nincs a boltban árulnak salit.
A karfiol levest, gomba levest úgy teszem fel, mint a gulyást, be zöldségelem, legvégén tejfölözöm. Észre sem veszik, hogy más.
Ha ehhez nincs kitartásod mennyi lenne a tu diétához, ami tulajdonképp az éhezésről szól.
Ahhoz, hogy lefogyj, alapjaiban kell megváltoztatnod az étkezési szokásod, hiába sikerülne mondjuk a turbóval, ha utána vissza térsz a régi kajáláshoz, hidd el vissza jönnek majd a kilók. Kamatostul.
A rendszeres tornát és a helyes étrendet nem lehet kiváltani egy fogyi bogyóval vagy pórral.
Szió!
18 kilót fogytam.
6 hónapra terveztem ezt a fogyást, hihetetlennek tűnik, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi lement.
Nem tudom, számít-e hogy minden nap tornázom.
Szió!
88,8 kg-ról indultam és most 70,3 kg vagyok. Január 2-án kezdtem az update életmódot.
Ja, utolsó válaszoló vagyok.
2,5 hónapig nem ettem semmilyen kenyeret.Pl reggelire rántottát ettem sonkával, sajttal, de kenyér nélkül.
A kőrözöttet is sonkába töltöttem.
Eleinte nehéz volt, de 1 hét után megszoktam.
Most már fogyasztok, de csak Norbisat, reggelire 1 vagy 2 szeletet. 1 csomag 1 hétig elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!