Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ételfüggő vagyok, mit tegyek?

Ételfüggő vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig tudtam kontrollálni, hogy miből mennyit eszek, de mostanában egyszerűen nem érdekel. Minden nap elhatározom, hogy kevesebbet fogok enni, de nap végére úgyis bezabálok mindent. Aztán jön a lelkiismeret-furdalás...Eddig híztam 5 kilót, most 62 vagyok, a 165 centimhez...Meg akarok állni, mert már így sincs semmi önbizalmam és nagyon félek az elhízástól. Tudom, minden a fejben dől el, de mintha a testem átvenné az irányítást az agyam felett...Nem tudom, mit tegyek...
2011. dec. 23. 19:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Pótcselekvés. Valaminek a hiányát az evéssel próbálod pótolni. Gondolkodj el ezen!
2011. dec. 23. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Én meg edzésfüggő vagyok. Járj el te is edzőterembe evés helyett. Hidd el, sokkal jobban fogod magad érezni edzés után, mintha össze-vissza ettél volna mindent.
2011. dec. 23. 20:31
 3/3 anonim ***** válasza:

1.mindenki ételfüggő, aki él.

2."de mostanában egyszerűen nem érdekel" ne is érdekeljen. nem vehetsz fel olyan szokásokat, amik nem is a tiéidek, nem tagadhatod meg önmagad. vagyis de, de vajon akarod-e? ahhoz önuralom és akarat kell.

3. normális ételeket eszel, vagy szemetet? a sok sza.rtól normális, ha éhes vagy és folyton csak eszel, természetesen. ez nagy kár meg minden, de mégsem végezheted ki a hulladék "élelmiszerek" gyártóit, viszont nem kötelező megvenni ezeket.

2011. dec. 23. 21:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!