Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilót, és mennyi idő...

Hány kilót, és mennyi idő alatt híztatok?

Figyelt kérdés

Elég hízékony vagyok, az utóbbi három hónapban 66 ról meghíztam 76 kilóra. Szerintem ez nagyon gyors hízás.

Más is van így?

Mennyi kilót szedtetek föl a leggyorsabban és mennyi idő alatt? MAgasságot és kort is ha lehet, esetleg képet

2011. dec. 22. 22:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

jah és 160cm

23/L

2011. dec. 23. 09:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Én majdnem 3 év alatt szedtem fel 10-15kg-ot, azon vagyok hogy leadjam, csak hát nem túl könnyű sajna...

185cm/102kg

22/F

2011. dec. 23. 09:59
 13/14 anonim ***** válasza:

A 9-es válaszoló vagyok. Miért lettem lepontozva? :D A kérdésre válaszoltam teljes mértékben, és még csak semmi rossz szándék sem volt abban, azzal amit leírtam. Sajnos ilyen a testalaktom, egyszerűen nem tudok hízni. Pedig szívesen felszednék még vagy 4-5 kilót.

(Nem azért kérdezem, hogy miért lettem lepontozva, mert annyira számítani, hogy hány %-on állok, csak nem értem, hogy mi rossz volt abban, amit írtam.)

2011. dec. 23. 16:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért lettél, mert senki nem arra kíváncsi, hogy most mennyi a súlyod, hanem hogy "Mennyi kilót szedtetek föl a leggyorsabban és mennyi idő alatt? ". (én nem pontoztalak le)
2011. dec. 26. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!