A méz hízlal? Tudom sokszor fellet már téve de mindenki mást mond. A lényeg az h én imádom, sokkal jobban mint a cukrot. És elég hízékony típus vagyok és nemtudom mennyit lehet eme nyalánkságból elfogyasztani, pl 1 nap. Selyemfűmézet szoktam enni.
ha megnézed, hogy a sok viszcerális elhízott milyen étrendet követ, tele van a kajájuk szírral. ennyit a nem hízlaló zsírokról.
Másrészt meg, csak nagyonhalkan megjegyzem, hogy a sima asztali kristálycukor, a szacharóz fele fruktózmolekulákból áll. A fruktóz meg nem nem hízlal, hanem nem növeli az inzulinszintedet. Nem ugyanaz. a test nem tudja felhasználni közvetlenül, a fruktózt zsírrá alakítja a tested.
Ez az amerikaiak elhízásának egyik oka, ott cukorszirup helyett kukoricaszirupot használ az élelmiszeripar, és az több fruktózt tartalmaz.
De amúgy nem hülyeség mézzel édesíteni, mert mivel sokkal drágább a cukornál, kevesebbet használnak belőle.
Ha megnézed, hogy a viszcerálisan elhízott emberek mit esznek a kolbászhoz meg a zsíros húsokhoz, láthatod, hogy többnyire kenyeret, nokedlit, tarhonyát. Amerikában az 50-es évek óta a zsírok csökkentését javasolja a közegészségügy, és az amerikaiak zsírfogyasztása csökkent is, ami a szénhidrátfogyasztásuk növekedésével járt. Ennek az eredménye az elhízás, a cukorbetegség, a szívbetegség és a fáradékonyság.
Én is zsírt zsírral eszem, szóval szerintem nyugodtan mehet a kolbász meg a disznóhús. Én szoktam enni egyszerre húst, kolbászt meg tojást is. Kenyeret viszont egyáltalán nem. Nincs is semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!