Fogyas utani hajhullas. Nem tudom mar mi tevo legyek?
vutaminhiányod nincs? ez így látszik a vérképből?
azért csűrj egy forever béta karotint, drága cucc, de pl. általában segít is.
de neem, ez tényleg macera.
úgy vehetsz (elvileg) hogy eljössz velem a raktárba, kapsz egy vásárlói kártyát, oszt venni kell minimum x mennyiséget. és akkor így megy a vásárlás. persze itt vannak tök jó dolgok amik amúgy jó karácsonyi ajándékok lehetnek, nem mondom le lehet vásárolni ezt a minimum összeget, dee.. keress rá neten a forever béta karotinra, én most nem tudok "üzlettel" foglalkozni.
ezt a "hogyér adod"-ra írtam.
csak mert már itt ülök. [link]
itt nem tudom lehet e vásárolni, de tudom hogy vannak oldalak, amik árusítanak. valamivel drágábbak, mint ha törzsvásárló lennél, de vehetsz 1-1 terméket is. talán ez célszerűbb, bár tudja a rák.
nos, én most nem fogok leszólni egy orvost. annyiszor megtettem már.. :D
jól kell kajálni, ami ma nem könnyű. csűrni kell némi kiegészítést, vitamonokat ezt azt, ha meg nincs pénzed, hát örülj hogy amennyi van azt nem rabolják el :D csak pozitívan, én azt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!