Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egészséges kajából eszek...

Ha egészséges kajából eszek nagy mennyiséget, az baj?

Figyelt kérdés
Ma pl ebédre ettem kb 250 gramm grillezett csirkemellet, mellé 150 gramm borsó-rizs-gomba zöldségmixet. Ez azért elég nagy mennyiség, gondolom. Ha reggelire meg vacsira keveset eszek akkor ennyi belefér?
2011. dec. 17. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Én naponta megeszek ennyit:)))

Ez teljesen normális! Nyugodtan reggelizz és vacsizz!!!

2011. dec. 17. 20:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Reggelire gyümölcssalátát ettem, 12 körül egy sovány kefírt ittam, 3 körül ettem ezt ebédre, vacsira sovány túrót, 2 csirkemell sonka szelettel.
2011. dec. 17. 20:18
 3/5 anonim ***** válasza:
még mindig az számít, hogy mennyi a napi össz kalóriabeviteled és mennyit használsz fel belőle
2011. dec. 17. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, ne aggódj:) Váljék egészségedre!
2011. dec. 17. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:

nem fog berontani a szomszédod és lekéselni, tehát azt kijelenthetjük, hogy nem baj. határozottan nem.

amúgy arra itt senki sem fog tudni válaszolni, hogy neked mennyit kell enned, és ez az étel mennyiség neked sok volt-e. valaki naponta 5 étkezésen át minden alkalommal megeszik ennyit. hozzá képest ez nem volt sok.

és egészségedre.

2011. dec. 18. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!