Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Keserűsót hol lehet kapni? És...

Keserűsót hol lehet kapni? És ez a hashajtó mennyire drasztikus illetve mennyire rossz meginni? Nincs kapszulaformában?

Figyelt kérdés
2008. márc. 26. 23:01
 1/4 anonim válasza:
100%

Patikában.

Rossz az íze és nagyon drasztikus.

Nincs.

VIGYÁZZ!! Nézz utána, mert különböző töménységben másmilyen a hatása! (Gyors, egyszeri(?) vagy elhúzódó)

2008. márc. 27. 07:18
 2/4 anonim válasza:
100%

Szia!

Van egy sokkal jobb mód a keserűsó helyett, mégpedig a keserű-ill.glaubersós gyógyvizek.Ilyenek pl.Mira, Ferenc József, Hunyadi.Patikában is lehet kapni bármelyiket, de én Coop boltban szoktam, mert ott olcsóbb(220ft/7dl.)

[link] az oldalon utána tudsz nézni mindennek, ami ezekkel a gyógyvizekkel kapcsolatos.

Minháromnak ugyanaz a működési elve, összetétele, csak a különböző ásványi anyagokat nem egyformán tartalmazzák.

A hashajtó hatásuk lényege,az ozmózisos nyomás elvén alapul.Ásványianyag összetétele nem engedi, hogy a bélben lévő vizet a szövetek elszedjék, hanem hígan tartja a béltartalmat,így az nem tud "besülni", amitől köztudottan kialakul a székrekedés.Továbbá serkenti a bélmozgást,lemossa a bélfalról az ezer éves lerakódásokat.

Én személy szerint a Hunyadit használom, mert az a legtöményebb, így természetese kevesebb kell belőle, és ugyanannyiba kerül, mint a többi.A mennyiséget egyénenként kell kitapasztalni.Én reggel kb.1dl szoktam éhgyomorra meginni, hígítva 1dl vízzel, mert úgy gyorsabban hat, néhány óra alatt.Töményen akár 24 óra is kellhet a hatás eléréséshez.Ha rám hallgatsz, olyankor próbáld ki először, amikor tudod, hogy 1-2 napot biztosan otthon vagy, mert mindenkinek máshogy hat.Én ezzel a napi egy decivel napi 1 rendszeres nagyvécézést tudtam beállítani, néha kihagyok 1-2 napot, akkor is marad a hatás.

Az íze elég borzalmas, de a székrekedésnél nem borzalmasabb, ki lehet bírni, húzóra:-)

Hozzászokás állítólag nem alakul ki, mert végül is csak azon alapul, hogy hígan tartja a béltartalmat.

Lehet, hogy kezdetekben meg fog hajtani, de be lehet állítani a megfelelő dózist személye stapasztalat alapján.A HONLAPJUKAT MINDENKÉPP OLVASD EL, NAGYON HASZNOS!

2008. márc. 27. 18:02
 3/4 anonim válasza:
100%

[link]

íGY BEADJA AZ OLDALT REMÉLEM

2008. márc. 27. 18:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és a honlapot is (:
2008. márc. 28. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!