Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjon le egy olyan...

Hogyan fogyjon le egy olyan ember, akinek nincs hozzá elég akarata, hogy helyes életmódot kövessen? Hogyan segítsek neki?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó. Én már "megtértem" és jó úton haladok. Viszont nekem az egyik testvérem túlsúlyos. 168 cm magas és 73 kg. Hogyan segítsek neki lefogyni? Ő azt mondja, hogy nem szereti annyira a zöldségeket. Sokszor kínálom az általam elkészített kajákkal (amiről nem kell mondanom, hogy szinte csak fehérje és zöldség), neki ez nem kell.

Viszont sajnos eszi a tésztát, kenyeret, lekvárt, mcDonald's ételeket...stb. Általános dolgokat, amit az emberek többsége eszik. Nagyon stresszes életet él, mert a munkája olyan. A főnöke egy idióta és emiatt ő meg a "jó kajákon" vezeti le a feszültséget. Sajnos fáradékony, hullik a haja, rossz a közérzete...stb.

Hogyan segítsek neki?

Előre is köszi!

2011. dec. 15. 15:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy jól néz ki vele.

Ha szinte semmi izom nincs rajta, feltételezem igen, ha sosem volt sportos, akkor lehet, hogy szinte szétfolyik.

Pláne ha a hasára rakódik a háj, akkor főleg nem áll jól neki, nem tudhatjuk, hogy néz ki.

2011. dec. 16. 11:40
 12/13 anonim ***** válasza:
De az is lehet, hogy jól néz ki. Én pl sokkal csinosabb vaygok 55 kilósan, mint 48 kilósan, pedig normálisan 58 kiló kéne legyek, de akkor úgy nézek ki, mint egy gyerek.
2011. dec. 16. 11:47
 13/13 anonim ***** válasza:
*normálisan 48 kiló kéne legyek, bocsi
2011. dec. 16. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!