Nagyon dagadt vagyok? Sokan mondják nekem suliba a lányok hogy fogyjak le. :S
"Nagyon dagadt vagyok"
Úristen. Szerinted te dagadt vagy?? Komolyan mondom szerintem te csak konszolidálni akarod magadnak hogy mennyire jól nézel ki azzal hogy ilyen kérdést teszel fel, és az összes válaszba azt olvashatod hogy: Ugyan dehogy, ennyi kell, meg ez még jó is. És igen, az én válaszom is az: Nagyon jó nézel ki :)
Egyáltalán nem azért írtam ki ezt a kérdést..
Ameddig nem 'szólogattak' be nekem suliba kivoltam békülve magammal..de már nagyon idegesít és szinte már alig merek tükörbe nézni..
Nagyon dagadt vagyok?
>Nem<
Akkor csak kicsit?
>Kicsit sem<
Nagyon szép az alakod, nyilván féltékenyek rád. Lányoknál van egy ilyen szokás, hogy nem mondanak olyat amitől a másik jól érezhetné magát.
Az én "barátnőm" is gimiben mindig megjegyezte ha mondjuk híztam egy kilót, de mikor fogytam 8-at akkor nem mondott semmit (: Ne foglalkozz velük.
Te lány, szerintem ne hallgass másokra, és az önbizalomhiányos énedre sem... Nagyon jó alakod van!! :)
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!