Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon dagadt vagyok? Sokan...

Nagyon dagadt vagyok? Sokan mondják nekem suliba a lányok hogy fogyjak le. :S

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 13. 20:29
1 2
 11/20 anonim válasza:

"Nagyon dagadt vagyok"

Úristen. Szerinted te dagadt vagy?? Komolyan mondom szerintem te csak konszolidálni akarod magadnak hogy mennyire jól nézel ki azzal hogy ilyen kérdést teszel fel, és az összes válaszba azt olvashatod hogy: Ugyan dehogy, ennyi kell, meg ez még jó is. És igen, az én válaszom is az: Nagyon jó nézel ki :)

2011. dec. 13. 20:54
 12/20 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem azért írtam ki ezt a kérdést..

Ameddig nem 'szólogattak' be nekem suliba kivoltam békülve magammal..de már nagyon idegesít és szinte már alig merek tükörbe nézni..

2011. dec. 13. 21:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Legfeljebb irigykednek rád. Ha most is így nézel ki, mint a képen, akkor semmi baj nincs.
2011. dec. 13. 21:07
 14/20 anonim ***** válasza:

Nagyon dagadt vagyok?

>Nem<

Akkor csak kicsit?

>Kicsit sem<

2011. dec. 13. 21:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Fel nem bírom fogni, hogy gondolhatod, hogy baj van az alakoddal. Tényleg nem értem. Mi van a mai lányokkal?
2011. dec. 13. 21:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy ilyenkor miért nincs senki ismerős (barátok, szülők, rokonok) a közelben, akivel ezt ki lehetne beszélni. Ha vadidegenek mondják arc nélkül, úgy jobb?
2011. dec. 13. 22:53
 17/20 anonim ***** válasza:

Nagyon szép az alakod, nyilván féltékenyek rád. Lányoknál van egy ilyen szokás, hogy nem mondanak olyat amitől a másik jól érezhetné magát.

Az én "barátnőm" is gimiben mindig megjegyezte ha mondjuk híztam egy kilót, de mikor fogytam 8-at akkor nem mondott semmit (: Ne foglalkozz velük.

2011. dec. 14. 09:06
 18/20 anonim válasza:

Te lány, szerintem ne hallgass másokra, és az önbizalomhiányos énedre sem... Nagyon jó alakod van!! :)

21/f

2011. dec. 30. 16:52
 19/20 anonim válasza:
Teljesen oké az alakod!
2012. máj. 19. 19:22
 20/20 anonim válasza:
Ilyen sok hülyét ezek nem fogják föl hogy a fiúk még mindig ezt szeretik
2013. jan. 7. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!