A disznó bélszín és a csirkemell között csak 8 kalória van. Akkor miért mondják mindig, hogy fogyókúra alatt csak csirkemellett szabad?
jó az is..
mennyi zsír van benne? mennyi fehérje? melyik az olcsóbb?
Mert kell a dolgokat kötni valamihez!
Ha beleolvasol az itt feltett kérdésekbe, mindeniki valami csodálatos, vagy különleges dolgot akar csinálni fogyókúraként, és nem hiszik el, hogy kisebb mennyiségű étellel, és minimális testmozgással is lefogynának!
Gondolom úgy hiszik, ha nem sanyargatják magukat, akkor nincs is hatása...
Vannak még ilyen tévhiek:
-Vacsorára csak túró
-18 óra után tilos enni
stb...
Bélszín: 19 g feherje, 4.4 g zsír, 118 kalória
Csirkemell: 24.7 g fehérje, 1 g zsír, 110 kalória
A bélszín drágább valamivel, de engem ez nem érdekel.
Ehetsz bélszint is. Ha csak nem hivatásos testépitő vagy,és gramrra pontosan stimmelnie kell mindennek.Kicsit több a zsir benne,de ez egy átlagember számára elhanyagolható különbség.
viszont ár tekintetében a csirkemell sokkal jobban megéri.Ha neked nem okoz gondot,hogy a bélszín drága,akkor ehetsz azt is nyugodtan. Érdemes változatosságra törekedni egyébként is.
én nem mondom hogy valaki ne egyen desznyót.
sőt meghívhatsz engem is rá. a marha húsnak tudtommal nagyobb inzulin emelő hatása van.
zsírosabb húsoknál meg csak arra figyelj, hogy nehogy idővel rossz hatása legyen a keringési rendszeredre. ezt lehet ellenőrizni..
mozgásszegény életmód mellett lehet összefüggés az elzsírosodó és eltömődő érfalak, és a sok zsír fogyasztás között.
Igen, ez az, hogy unok minden ebédre csirkemellet meg halat enni. Jól esne néha egy kis bélszín vagy marhahús.
Nem vaygok testépítő, csak fogyni akarok 10 kilót nyárig.
Előző vok, és javítok:'..marha És borjú hús...''.., 'éN a disznót nem ajánlom...' '...emészthetősÉge..' (vmiért beragad az 'É'-m ..)
Szerintem a koleszterin miatt lehet.. a tojás sárgáját is sokan sokkal jobban szeretik, mint a fehérjét, az is csupa koleszterin.. Asszem Norbi mondott egyszer valami ilyesmit, hogy az mindig finomabb lesz, ami koleszterin dúsabb, mert az ad neki valami hogy is mondjam.. zamatot, ízt, és finomabbnak találjuk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!