Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 168 cm,60 kg. (? )

168 cm,60 kg. (? )

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, szerintetek mennyi lenne az ideális súly? Sajnos a hasamon és a karomon van a legtöbb felesleg. Hogyan tudnám leadni a lehető leggyorsabban koplalás nélkül? 19/L
2011. dec. 11. 21:46
 1/10 anonim ***** válasza:
milyen felesleget akarsz leadni???? normális testtömeg alsó tartományában vagy...állj neki sportolni rendszeresen és akkor csinos is leszel, nem csak sovány
2011. dec. 11. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Az én 170 cm magasságomhoz van írva a normál tartomány:

56-68 kg-ig.

Szóval én 56 kg-al lennék a normál alsó határán a BMI szerint.

Akkor ezek szerint egy 168 cm-es lány nem sovány 60 kg-al.

Normális. Közép.

Ne fogyózz, hanem izmot építs inkább egy kicsit.

2011. dec. 11. 21:51
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha egyébként nagyon vékony testalkatú vagy, akkor tényleg van rajtad némi felesleg. Itt találsz útmutatást a fogyáshoz:

[link]

2011. dec. 11. 21:51
 4/10 anonim válasza:
BMI
2011. dec. 11. 22:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Annyira nem bírom, amikor a BMI-vel példálóznak. Persze, útmutatásnak jó, de nem mindegy, hogy hogy oszlik el, és azért ennyi kg mert nehezek a csontjai, vagy mert hájas. Én is voltam ennyi, én elkezdtem méregteleníteni, nem nasiztam, nem nagyon ettem kenyeret, helyette sok husit és zöldséget, gyümölcsöt, illetve Carmen Electra sztriptíz aerobikját csináltam:) (Az első részt) Nagyon jó, szépen átmozgat, feszesít, és önbizalmat ad.

165/54 (20/L)

2011. dec. 11. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
A BMI egy hülyeség. A testsúlyod nem túlzás a magasságodhoz, de ha mégis kövérnek érzed magad, akkor sportolj és mozogj sokat!
2011. dec. 12. 08:07
 7/10 LadyLee ***** válasza:
Én is 168 centi vagyok és 61-62 kiló mellett nézek ki a legjobban. Voltam azalatt is (55 körül), de az már borzalmasan állt nekem. Szóval nem hinném, hogy tényleg fogynod kellene. Ha mégsem vagy elégedett az alakoddal, akkor inkább csak mozogni kezdj el intenzíven. De lehet, hogy szimplán csak az a gond, hogy az alkatoddal nem vagy megelégedve - azon viszont pláne nem fog segíteni a fogyókúra. Bár sokan azt gondolják, de nem lehet bármilyen alakból bármit kihozni. És nem is kell. A súlyod alapján egészséges vagy, esetleg sportolni kezdj el, ha ezt eddig nem tetted, de leginkább próbálj meg megbarátkozni önmagaddal.
2011. dec. 12. 10:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Én 187 magas vagyok és 110 kg..:) Igaz pasi:)
2011. dec. 12. 10:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább vékony vagy, mint kövér.
2011. dec. 12. 11:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem a BMI hülyeség, hanem a vastag csontok. Aki ez utóbbira hivatkozott, az olvasson utána, hogy mekkora súlykülönbség adódhat a csontok "vastagságából".

Nem koplalni kell, hanem rendszeresen mozogni.

2011. dec. 12. 17:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!