A gombában sok a szénhidrát?
Csiperkegombában 5,9 g fehérje van, és 3,3 g szénhidrát (100 grammban.)
Tehát abszolút nincs benne sok.
Most megcsináltam a holnapi menüimet és összesen holnap 200 g gombát fogok megenni (többi étel mellett). Vajon jó-e az?
(kcal deficiten belül vagyok)
Jó, persze:-)
Csak lehet, hogy kicsit felpuffadsz tőle, nehezen emészthető.
1. voltam.
fehérje emésztése rengeteg energia, mi? meg fogyaszt. engem meg lefáraszt, a sok baromság az.
tehát ha elkezdek néhány ember levágni az utcánkban, kisütöm a legjobb húsukat (a combjuk a legízesebb) amiben nem 5-6g fehérje van mint egy gombában, aminek legnagyobb része víz, a sejtfala pedig kitint tartalmaz, ezért nehézkes az emésztése.. szóval bezabálom a szín húst, és éhen fogok pusztulni, mert fogyaszt a fehérje? milyen ba.romság már ez?
1g fehérje ~4kcal energiát biztosít a testnek, és pont. honnan a Zisten fa.szából találják ki ezeket a baromságokat, hogy a fehérje fogyaszt? nincsen negatív kalóriás étel! egy testépítő ha olvasná ezeket cifrábbakat írna mint én. jót röhögne azon, hogy a fehérje 1. fogyaszt, 2. hogy majd fogyás közben épít izmot.
nem, fogyás közben nem fog izom épülni! ezt csak kiegészítésnek, nem a kérdéshez kapcsolódik, csak a fölösleges tévhitek eloszlatása. tehát senki ne lepődjön meg, ha csak száraz húst eszik, és véletlen hízna kicsit éhhalál helyett..
De tényleg.Hogy lehet már ilyen hülyeségre gondolni, hogy fogysz a fehérjétől, miközben izmot építesz? Fogyni vagy izmosodni egy jól összeállított étrendtől lehet.
Egyébként nyugodtan ehetsz gombát, kevés a ch benne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!