Milyen csokik, édességek vannak amik nagyon kevés kalóriát tartalmaznak? Melyikben van a legkevesebb kcal?
Sajna a csoki az csoki,nem létezik alacsony kalóriás belőle.
Talán a zselés szaloncukrokban kevesebb a kcal,a teszkós zselésben 1db-ban van 65kcal,míg más szaloncukrokban 75-100kcal/db.
1 nagy ilyenben 101 kcal van
én müzliket csoktam enni azok is 100 körül vannak , 1 buenoban ( 2 van egy csomagban abbol egyben ) is asszem csak 110-20 van vagy kisebb sportszeletben is
amgy ehetsz csokit sószerintem nyugodtan ha belefér a kcal szükségletedbe vagy ha nagyon betartod a fogyót 85%-os csokiból ehetsz naponta 1-1 kockát annyi nem árt sőt még segít is ;)
a 85% os csoki kenyetlen sz@r!
Amúgy van mini kit kat csoki,107kcal van benne. Ráadásul ketté is tudod válsztani a két csíkot.
én is a proteinszeletet akartam írni :) Müllerben van étcsokis, 170 kcal, de csak 11g cukor és 20g fehérje!! :) ráadásul tök olyan íze van, mint a sportszeletnek. ráadásul tökre eltelít, és nincs olyan, hogy még többet kívánsz utána, mint a csokiból.
amit szoktam még enni, ha édeset kívánok: danone activia, az a 100 ml ivójoghurt, 56 kcal és 8g cukor.
vagy egy kis müzlit (20g), 78 kcal és 10g cukor.
vagy van update csoki, ami ugyanannyi kcal mint a rendes, de elvileg alacsony GI-ű ch van benne. mondjuk én biztos nem dobnék ki rá pénzt.
Szia!
Az édes íz hiányzik vagy a csoki? Mert ha édes íz kell, csinálhatsz édességet így:
túró (remek fehérjeforrás!) + gyümik + édesítő, keverd össze
natúr joghurt (fehérje) + édesítő
Ha csokis dolgok kellenek, igazi nagy kakaótartalmú kakaóból ami natúr tehát nem cukros + tejből + édesítőből csinálj forrócsokit/kakaót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!