Mitől lehet ez? Nektek nincs már elegetek ebből? Nekem már nagyon az van!
Már nem tudom, hogy hova a fenébe csökkentsem az ételbevitelt, de persze nem egészségtelenül...és már nagyon elegem van!!!!!!!! MINDENBŐL és MINDENKIBŐL...!!
Fehérjét eszem, vitaminokat, napi 1 óra futás, zöldségek. Szokásos nincs liszt és nincs cukor bla bla, alacsony GI ételek BLA BLA BLA BLA...
már nagyon elegem van, mert eddig volt olyan, hogy végre lefogytam 3 kg-ot...az undorító és ocsmány 68-ból lettem 65 -rövid idő alatt...alig pár nap alatt- és erre most meg megint 66 vagyok! TEGNAP még 65 kg voltam!!!! Hogy a p...ba lehet hízni 1 nap alatt 1 kg-ot??!?
UGYANABBAN AZ IDŐBEN MÉRTEM MAGAM MEZTELENÜL, azaz REGGEL éh gyomorral (szóval még a RUHA se tette rá erre...)
TEGNAP NEM ETTEM SZINTE SEMMIT SE, CSAK ITTAM DE AZT SE SOKAT (sajnos olyan rohanós napom volt hogy nem ettem, s este amikor megérkeztem akkor meg MÁR nem voltam éhes...)
most nagyon ki vagyok akadva, mert elegem van ebből a r..hadék kínszenvedésből...
170cm magas lány
27 éves

Norbi Update-es válaszoló: ha tudtál kevesebbet enni az update kajából, akkor előtte miért nem tudtál kevesebbet enni? ettől még nem az update lesz sikeres, csak te voltál képes végre kisebb adagokat enni.
Utolsó válaszoló.
"Amúgy ha negatívnak tűnt, amit itt leírtam nem pont hozzád szólt kedves kérdező, hanem a sok okosnak, akik annyira képben vannak mindennel. Nincs erre konkrét módszer. Kinek ez, kinek az a hatásos. Nem vagyunk egyformák, és a szervezetünk se reagál a különböző módszerekre egyformán."
nincs konkrét módszer? ezt most komolyan gondolod/írtad? én is az egészséges életvitelt pártolom leginkább, de ez összetett dolog. viszont láttál már testépítőket, verseny formában? bármennyi zsírt le tudnak vakarni magukról, adott időre, méghozzá pontosan egy módszerrel: kontrollal. tudja mit kell ennie, mennyit kell ennie, és kő keményet ezt is teszi, és nem lepődik meg az eredményen, tudja hogy sikere lesz. mert lófa.szt nem vagyunk egyformák! mi az hogy nem vagyunk egyformák? azért mert én nagyképű vagyok és Istennek érzem magam a többiek felett, attól még különböznénk? a fenéket, nekem is ugyan azokra a tápanyagokra, mikro és makro nutriensekre van szükségem. ha én összeállítok magamnak egy egészséges étrendet, az minimális mennyiségi változtatásokkal másnak is tökéletes lesz. parasztvakítás, hogy nem működik egy módszer mindenkinek. tudod mi nem működik? az hogy uralkodjon magán a sok siránkozó ember. az hogy ne egyen mindent össze, csak mert éppen lelkileg problémákkal küzd, ez nem megy. de azok kedvéért, akik nem értenek egyet a precíz étrendekkel: ezek az emberek az egészséges életmódra sem képesek, mert sosem fogják felemelni a hátsójukat, és lemenni egy olyan edzésre mint amiről én jöttem, csoki és kenyér után fognak sóvárogni, mert olyan szintű lelki kielégületlenséggel élnek együtt, hogy azt valami módon fizikai síkon kell kielégíteni. ez a szomorú igazság.
Tao te Steel.

21-nek
Nem versenysportolókról, testépítőkről, hanem teljesen hétköznapi átlagemberekről gondolkodom ily módon, mert tudod annak ellenére, hogy neked ez az életed, hogy csak az számít mennyivel növekszik az izomtömeged, és "számológéppel" jársz mindenhova, még nem az a normális.
Nézd meg azokat a testépítőket, akik már nem csinálják. Szánalmasak. Itt se lehet persze általánosítani, de a nagy többség sz.rt se ér utána.
A Te módszered sikerességéhez egy egész élet kell, folyamatos tervezéssel, számolással, küzdéssel, és lemondással. Hiszen abban a pillanatban, hogy elkezdesz hétköznapi módon élni, abban a pillanatban borulni fog minden amit addig elértél.
Én mint írtam, nem a levegőbe beszélek, hisz úgy gondolom 45 kg minusz súlytartással nem olyan rossz eredmény!
Mindent megeszek amit megkívánok. Hétköznap nem eszek sokat, mert a tennivalók közt eszembe se jut, viszont ha hétvégén terülj terülj asztalkám van, bizony nem fogom vissza magam. A héten ami lemegy, az hétvégén visszajön, ezért nem fogyok el végleg. Soha, egy másodpercre se kell lemondanom semmiről. A testedzés meg annyi, hogyha besokalok a kajával, könnyed 10 centis gyakorlatokat végzek itthon kb napi 0,5 órában.
Ahogy írtam is, a fogyásnak nincs más titka, mint kevesebb kalóriát bevinni, mint amit elhasználsz.
A kaja számolgatását meg az kezdje el, aki egész életében azt akarja csinálni.
Anyumék minden lehetséges fogyókúrát kipróbáltak már, és igen, lefogytak tőle. Ahogy vége lett, a "végleges" fogyásnak, rá két hónapra nehezebbek voltak mint előtte. Kamu, hogy megváltozik az anyagcsere végérvényesen. Kamu, és üzlet az egész.
A testépítés is, hiszen egy egész iparág épült rá ha jól gondolom. Te meg csak járj edzeni, és tömjél magadba minden vackot, amit jó drágán rád tudnak sózni.
Érvényesnek gondolom ezt az up-date módszerre, és mindenre ami külön pénzbe kerül.
Az nem igaz, és nem rólad szól, hanem azokról akik forgalmazzák azt.

csak sorban haladnék.
én nem vagyok testépítő, én egészségesen élek, és nem eszem többet mint amire szükségem van. ez amúgy is elveim ellen való. bár a szülinapi tortámból azt hiszem eszem még egy szeletet.. jó az a CH edzés után..
nem kell vesenyszerűen testet építeni, aki csak formálni akar magán az is megfogja a súlyzót, és figyel rá hogy eszik :D nincs semmi emberfeletti benne, bárki képes rá. aki erre sem képes, az mit akar egészséges életmódba kezdeni, ott sokkal több mindenre kell figyelni :) itt legalább le van írva mit ehet stb.
arra meg kíváncsi vagyok, milyen testépítő néz ki szánalmasan, ha abbahagyja az edzést. semmivel sem szánalmasabb, mint egy átlag ember aki hagyja magát szétcsúszni. a gyógyszereket használó sportolókat meg hagyjuk, az az ő döntésük, attól még hogy van aki szétlövi magát akármilyen szerrel, még a biciklizés sem lesz egy negatívan megítélt sport. tehát ennyit a testépítéssel kapcsolatos divatos tévhitekről :)
amit írsz, mindent megeszel amit megkívánsz, ez tök jó, de hol szól egészségről? én is megeszek mindjárt egy szelet gesztenye tortát (amiben nincs is liszt, ez tök jó.) de ez már kezd kicsúszni az egészséges témából. mert édességnek a gyümölcsök valók! és tessék ehhez tartani magunkat.
ha nem tanulunk meg "lemondani" az egészségtelen szokásainkról, akkor viselni kell a következményeket. ami sokkal kellemetlenebb lehet, mind néhány plusz kiló. sokkal komolyabb dolgokról van szó. ami pontosan ide kapcsolódik!
végszónak: ne legyen félreértés, bár tök mindegy.. én személy szerint mint hogy nem vagyok testépítő, gyakorlatilag minimális szinten támogatom a speciális kiegészítőket gyártó cégeket, abszolút nem igaz rám hogy elfogult lennék valamilyen cég, vagy módszer iránt. csupán látom hogy mi használ. ennyi. ezt el lehet érni tervezés nélkül természetesen is, és el lehet érni tervezetten is, étrenddel. ha a kettőt megnézed, közel ugyan az lesz. egyik esetben több húst eszik valaki, a másikban eszik egy kis süteményt. az egyik kicsit kedvezőbb, a másik meg.. sütisebb. mindkét módon lehet testzsírt csökkenteni, egyik sem rossz, én eszem időnként sütit. de aki tényleg fogyni akar, az egy pár hónapig mellőzheti az ilyen és egyéb eleve kerülendő szokásait. nem muszáj, de ne csodálkozzon senki, ha változtatás nélkül nem ér el eredményt. Te nyilván jól csináltad, bár hidd el rengetegen vannak, akik szintén tök jól fogytak, évekkel ezelőtt, tartják a tömegüket, de az egészségük hogy is van? mekkora leépülés, kár keletkezett a testükben az elku.rt fogyás közben? mert nem olyan könnyű ám jól étkezni, fogyás közben sem. erre is jó tipp lehet a sok amúgy tudatlan embernek egy étrend. (csak egy másik szempont)
Acz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!