Mitől lehet ez? Nektek nincs már elegetek ebből? Nekem már nagyon az van!
Már nem tudom, hogy hova a fenébe csökkentsem az ételbevitelt, de persze nem egészségtelenül...és már nagyon elegem van!!!!!!!! MINDENBŐL és MINDENKIBŐL...!!
Fehérjét eszem, vitaminokat, napi 1 óra futás, zöldségek. Szokásos nincs liszt és nincs cukor bla bla, alacsony GI ételek BLA BLA BLA BLA...
már nagyon elegem van, mert eddig volt olyan, hogy végre lefogytam 3 kg-ot...az undorító és ocsmány 68-ból lettem 65 -rövid idő alatt...alig pár nap alatt- és erre most meg megint 66 vagyok! TEGNAP még 65 kg voltam!!!! Hogy a p...ba lehet hízni 1 nap alatt 1 kg-ot??!?
UGYANABBAN AZ IDŐBEN MÉRTEM MAGAM MEZTELENÜL, azaz REGGEL éh gyomorral (szóval még a RUHA se tette rá erre...)
TEGNAP NEM ETTEM SZINTE SEMMIT SE, CSAK ITTAM DE AZT SE SOKAT (sajnos olyan rohanós napom volt hogy nem ettem, s este amikor megérkeztem akkor meg MÁR nem voltam éhes...)
most nagyon ki vagyok akadva, mert elegem van ebből a r..hadék kínszenvedésből...
170cm magas lány
27 éves
"Fehérjét eszem, vitaminokat, napi 1 óra futás, zöldségek. Szokásos nincs liszt és nincs cukor bla bla, alacsony GI ételek BLA BLA BLA BLA... "
Ez lenne a lényeg, te viszont leírod, hogy nem eszel egész nap semmit. Ez nem kedv kérdése, meg éhség kérdése, enni kell a fenti elvek szerint naponta 6-szor 2-3 óránként. Akkor majd normális sebességűre gyorsul az anyagcseréd, és nem folyamatosan raktározni akar majd az idióta "nem eszem semmit" miatt! Azt üzened a szervezetednek, hogy nincs kaja, ezért aztán úgy ragaszkodik a zsírhoz, mint semmi máshoz. Nem hisztizni kéne, meg kifogásokat keresni, hanem venni a fáradtságot egy jól összerakott étrend megírásához, aztán grammra betartani. 100-ból 99 ember le tud fogyni egy tökéletesen meghatározott zsír-fehérje-szénhidrát arányú étrenddel. Az a maradék 1 ember meg beteg. De te nem vagy az.
"végre lefogytam 3 kg-ot...az undorító és ocsmány 68-ból lettem 65 -rövid idő alatt...alig pár nap alatt- és erre most meg megint 66 vagyok!" vicces vagy. pár nap alatt nem lehet fogyni. ezt tudtad?
egyébként miért szenvedsz? miért kötöd össze a lelki problémáidat az evési szokásaiddal?
egyébként eszel napi 5-ször, jársz küzdősportolni/harcművészkedni? én ezt ajánlom mindenkinek, nem ok nélkül. amíg nem csinálsz ilyen edzést, az étkezésedet nem ismerem, de ne lepődj meg ha nincs nagy változás. meg nagy tudásod lehet, ha napról napra figyeled a tömegváltozásod. zavarjon már kicsit, hogy a test zsírtartalma néhány nap alatt nem tud jelentősen változni, gyakorlatilag csak pár dekát.
Aczél.
akkor szerencséd. 1000 másik embernek meg mozgás nélkül ahogy kevesebbet eszik, belassul az anyagcseréje, és elkezdenek napi 1000-1300kcal-on tengődni, és panaszkodni hogy nem fogynak.
másik, hogy nem mindegy miből fogysz. átlag emberről lemegy víz, glikogén raktár, leürül a bele, már 4-5 kilóval könnyebb, bár még csak 1 deka zsírt fogyott.
13:21!
Mennyiből fogytál 10 kilót?
a sokan nem szeretjük a "Norbi update módszert" az oldalon nem kifejezés.
mégis milyen alapja van az egésznek arra, hogy segíteni fog? semmi megalapozott alapja nincs!
egyszerűen, amíg valaki nem eszeik kevesebbet, mint az energia igénye, addig nem fog fogyni.. sokan ezért híztak az update ebédekkel, ők egy rossz szót nem szólnak Norbiról, csak leírják hogy pár hónap alatt mennyit sikerült felszedni. amiben semmi meglepő nincs egyébként, mert mondjuk egy irodában dolgozó nőnek egyszerűen nincs szüksége x mennyiségű update 1 ebédre, mert fele annyi is elég lenne neki. ugyan ez az összes többi étkezéskor, és lettek a jó kis eredmények. ennyi miatt szóljuk le, mert eltereli a szót a fogyás alapjáról és az egészségről, és divatot csinál, amiből megél. ennyi az összes probléma.
13:37-es vagyok.
Nagyon örülök,hogy van ez a "Norbi Update divat", ugyanis én millió egy fogyókúrát próbáltam,de mindbe 1 max 2 hónap után belebuktam. Update ebédekről meg csak annyit,hogy én egy adagot kétszerre eszem meg,mert jóllakok a felétől is.
11 évvel ezelőtt kezdtem el a fogyókúrát, négy év alatt leadtam 45 kg-t. Azóta is tartom.
Fölösleges baromságnak tartom az összeállított étrendet, mert ahogy annak vége, visszamegy minden kg, mintha mi se történt volna.
Egy titka van a fogyásnak!
Kevesebb kalóriát vigyél be, mint amennyit elhasználsz.
Amúgy ha negatívnak tűnt, amit itt leírtam nem pont hozzád szólt kedves kérdező, hanem a sok okosnak, akik annyira képben vannak mindennel. Nincs erre konkrét módszer. Kinek ez, kinek az a hatásos. Nem vagyunk egyformák, és a szervezetünk se reagál a különböző módszerekre egyformán.
Amúgy fontosnak tartom még, hogy ne állj rá a mérlegre minden nap, csak egy héten egyszer.
Meglátod pont az ilyen kilengések miatt sokkal nyugisabb leszel.
A pasidnak meg mond meg, hogy mekkora paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!