Ki hogy számolja a kalóriákat?
Én már belefáradtam a számolgatásba
Eszem ami jolesik !
szerintem nem olyan nehéz.
körülbelül 10deka jó minöségü párizsiban van 200kalória. eszel 15dekát,és két zsömlét, mondjuk a zsömle legyen 80kalória,akkor abból kettö 160,meg a 300. akkor 460 kalória,két darab párizsis zsemle.egy pohár tejben kb 70kalória lehet.(zsírtartalomtol is függ!) egy kefír 40kalória. egy alma 30-50kalória(nagyságtól is függ) szerintem kerekítsd mindig. pl mikor a lányom diétán volt,és naponta csak 1500kalóriát ehetett,én álítottam össze neki a napi menüjét. ami abból állt,hogy reggeli egy pohár tej,szelet teljeskiörlésü lisztböl készült kenyér vajjal párizsival. ebédre csináltam neki sok zöldséget,csirkemellt 3jó vastag szeletet párolva. uzsi,egy pohár kefír.vacsorára kis csirkemell,mellé kevés sajt.soksok víz naponta. az én lányom 13évesen 70kiló volt,ezzel amit én adtam neki (az egésséges táplálkozzásal,és sportal)lefogyott 56kilóra. na de nemez volt a kérdés:D számolni úgy számolj h kerekíts...
Én úgy számolom, hogy nem eszek ilyen előre feldolgozott sz*rokat.
Megnéztem hogy a diétámhoz miből mennyi kell, fogtam egy kalóriatáblázatot, és kész.
600g csirkemell, 100g rizs, 100g zab, 200g zöldség (nem hüvelyes és nem krumpli), 30g lenmag olaj, 60g fehérjepor.
Tessék itt van pillanatok alatt ki lehet számolni, hogy miből mennyi van benne mert "tiszta" alapanyagokkal dolgozom. A parizeres kenyeret persze hogy nem lehet kiszámolni, hogy miből mennyi van benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!