Mindenki számolja a kalóriákat?
Figyelt kérdés
Aki nem számolja az hogyan marad a megengedett kalóriahatáron belül ?2010. máj. 24. 10:13
1/4 anonim válasza:
Kb-ra megyek. Nagyjabol onkontrol, hogy ne egyek tobbet. Meg ugye nem csak a kaloria szamit, hanem az is, hogy a szukseges kaloria mibol jon ossze. Egy ideig szamolja az ember aztan kesobb mar csak rutin.
Legalabbis nalam.
2/4 anonim válasza:
egy darabig én is számoltam de már nem ,már nekem is rutin,hogy miből mennyit
3/4 anonim válasza:
Nem. 43 éves vagyok, de még soha életemben nem számoltam. Elég rossz lehet úgy élni, ha valaki ezzel tölti az idejét. Ja és nem vagyok kövér.
4/4 anonim válasza:
hát nekem még sosem jutott eszembe számolni, eszem amit megkívánok, sokszor pizzát és mekis kaját is. nem vetem meg sülteket, a sertéshúst sem, és a szalonnát meg a kolbászt is szeretem. azilyen mániákus kalóriaszámlálok most biztos szívrohamot kaptak. őszintén megvallva cseppet sem érdekel a "megengedett" kalória bevitel, aztsetudom mennyi.
és mégegy fontos infó.
165 centi vagyok és 52 kiló....
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!