Miért mondja mindenki azt, hogy este 6 után már nem lehet enni?
Mert nem okosak...
Nagyon tévedésben vannak.Nem este 6 után nem lehet enni,hanem lefekvés előtt 2 órával már ne egyél.
Ha valaki állandóan éjfélkor fekszik le,az este 10 után ne egyen..
Tévhit!
A lényeg, hogy lefekvés előtt kb. 2 órával már ne nagyon egyél. Ha éjfélkor fekszel, akkor este 10-kor még belefér a vacsi.
Aki éjszaka dolgozik annak meg éjfélkor van ebéd.
Mert valami idióta kitalálta.
Jó, én is hatkor eszem, de lefekvés előtt még benyomok egy bögre tejet, különben odahalnék, míg valóban el is alszom. V még egy kocka csokit is eszem, v gyümi... bár 1000x inkább tej.
Szerintem mazochistaság.
Kezdjük ott, hogy a napi háromszori étkezés is kínzás sokaknak, pl. nekem. Egyszerre annyit kell ennem, hogy nem érzem jól magam utána (tényleg nem), aztán két-három óra múlva megéhezem, és öt óra múlva - a következő étkezésre - már ölni tudnék a kajáért...
Ehelyett két-három óránként valami csipegetése a megfelelő szerintem. Jó, lehet 3 nagyobb étkezés, de közben vajaskenyér, gyümölcs, zöldség, édesség is legyen!
Namost fentiek fényében, ha 6-kor ennék legutoljára, 8-kor már biztosan le kéne feküdnöm, hogy elalvásig ne éhezzek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!