Szerintetek nagyon kövér vagyok? Mindenki azt mondja!
161 cm vagyok és 48 kg. az iskolában is beszólogatnak olyanokat hogy koca! meg azt mondják hogy kövér vagyok. és még a saját apám is azt mondja hogy elhíztam,meg olyanokat szólogat be hogy jó nagy a pitsám -.-" bár a barátnőmet,haverokat megkérdeztem,de ők azt mondják hogy nem valami sok :( de én mégis kövérnek érzem magam.szerintetek is kövér vagyok?
13/L
Magasságodhoz ekkora tömeg nem hiszem, hogy túlsúlyosnak számít..
Jön a jó idő sétálj sokat vagy biciklizzél és étkezz normálisan szemét kaját ne egyél és minden ok lesz.
Szia, én 158cm-rel vagyok 48 kg, és még sose mondták rám hogy kövér vagyok, de szerintem se vagyok az :)! Te sem vagy az!!!!!!!!!!!
26/l
A helyzet az, hogy látják hogy magadra veszed, így lehet piszkálni.
barátnőm így lett anorexiás, csak szólok, úgyhogy nagyon vigyázz, és nézd meg ki az akinek ilyen baromságot elhiszel.
utolsó : sajnálom a barátnődet,de én télleg kövér vagyok :(
szóval most lehhet hogy 48 kg vagyok,de olyannak nézek ki mintha vagy 60 lennék mert így lóg rajtam a háj és egyszerüen akármit csinálok,pl felülésezek mindenap 10 percet,vagy elmegyek futni,bármit teszek,mindig csak ott lóg rajtam...és nem hiszem hogy csak azért modják mert tudják hogy magamra vaszem :'( mert nem csak ezzel piszkálnak hnem kb az egész suli azzal cseszeget hogy milyen undoritó fejem van :S és azért nem hiszem hogy ennyi mindent csak piszkálódásból mondanak.
szia!
egyáltalán nem vagy kövér, sőt még az átlagnál kicsit vékonyabb is vagy:)
de attól még sportolhatsz, édességet meg még egy normál alkatúnak se kell mindennap enni, heti 3x mondjuk lazán belefér:)
és ami még fontos: ne törődj ezekkel az emberekkel, nekem sajnos nem volt olyan, aki ezt mondta volna nekem, így szép lassan teljesen tönkrementem testileg-lelkileg.
sulit nem akarsz váltani?
19L
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!