11 éves vagyok,152 centi,38 kiló . Anyukám szerint kövér vagyok, szerintetek is? :/
Biztos,hogy nem vagy kövér!!!!
De Te milyennek érzed magad????
megértelek, 10 évvel vagyok idősebb nálad, és amióta az eszemet tudom, engem is mindig kövérnek hív anyukám. én 11-12 évesen 175 centihez voltam alig 50pár kiló, és folyton beszólogatott, hogy minek eszek annyit.
aztán mostanra 21 évesen elértem a 65 kilót (a magasság maradt ugyanennyi), nőiesedtem, stb. szerintem még így is jó súlyban vagyok, M-es ruhákat hordok, ennek ellenére anyukám mai napig mondogatja, hogy "az ilyen miniszoknyát a csinos lányoknak találták ki, nem tudom te miért hordod" , meg vásárláskor "miért nem nézed meg az XXL-es résznél a ruhákat, kizárt, hogy ez a kis nadrág rádmenjen".
Én jó ideje nem foglalkozom vele, az egyetlen magyarázat, amire gondolni tudok, hogy mivel ő kb. 100 kiló körül van, és nem tud (vagy inkább csak nem akar) lefogyni, ezért rajtam tölti ki a bánatát. Engedd el a füled mellett a megjegyzéseit. Szerintem, ha megkérdezed az osztálytársaidat, ők sem lesznek 40 kilónál kevesebbek :)
Nabakker, ha 175 cm-hez az 50 kg dagadtnak számít, én nem is tudom mit mondjak. xD (170 cm, 50 kg, 16 éves) Szerintem kicsit bunkó anyukátok van, vagy nem tudom. Hogy lehet ilyet mondani egy anyukának. Ha még a tesód mondja, az érthető, de hogy az anyukád...
Ja egyébként nyugi nem vagy dagadt. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!