Nagyon kétségbe avgyok esve:' ( Mit lehet csinálni? Hogyan fogyjak le?
ahogy mondod, az elmúlt évben biztos volt közel ezer ilyen válasz, Kedves Izmael.
Kérdező: alapvetően kevesebb energiát kell bevinni a szervezetedbe, mint amennyi annak a működéséhez kell. bár feltételezem eddig nem gondolkodtál az evés értelmén, az evés mennyiségén illetve az elfogyasztott ételek összetételén, de ajánlom ezeket, és minden ilyen témájú hiteles olvasmányt a figyelmedbe. együtt az emberi szervezet működésének áttanulmányozásával :)
kétségbeesésre pedig egy barát, vagy akár egy pszichológus sokat segíthet.
Aczél.
22:22!
Mit értesz azalatt, hogy akiknek van pénze, azoknak?
Bevallom fogalmam sincs mire gondolsz.
Én csak a neten való tájékozódásra hívtam fel a figyelmedet, és tudtommal ez nem kerül egy vagyonba.... ha nem nekem szólt, akkor vedd tárgytalannak.
22:47
elhiszed, hogy a gyógyszergyártók is arra esküsznek?
de azt érdekes egy gyógyszert szedő fogyózó sem kéri, hogy 1-2 ütéssel zúzzam össze a gyomrát, pedig akkor is elmenne pár napra az étvágya :D
de nem fogjátok fel, hogy ha önkontroll helyett gyógyszert használtok, akkor későbbi betegségeknek adtok termő talajt magatokban, ez miért nem számít semmi sem? ennek kéne az elsőnek lenni amit figyelembe vesztek :(
Aczél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!