Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan szabaduljak meg a...

Hogyan szabaduljak meg a hátamon lévő zsírpárnáktól?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok és a problémám,h a hátamra,a lapockák alatti részre is híztam!

Hátul a melltartó csodásan kettévágja az úszógumimat,nem valami esztétikus!

Szeretném eltüntetni,mert nagyon zavar.

bár tudom,h nincs lokális zsírégetés,de nem tudtok véletlenül néhány gyakorlatot,amivel mégis rásegíthetnék a dologra?

egyébként egészségesen étkezem és sportolok is,de onnan nem igazán akar eltűnni a zsír!

Segítsetek lécci!

2011. dec. 4. 12:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

G'sback!

értékelem a segítséget,de a lusta zsírteve/disznó meg hasonló jelzők miatt írtam azt amit!

de ha valóban hajlandó vagy segíteni akkor szívesen leírom,h hogyan étkezem!

2011. dec. 9. 13:20
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Hallod-e Dzsí, használd ki, még visszakerülhetsz a kosárkájába (de csak ha úriember leszel). :D
2011. dec. 9. 13:48
 13/20 A kérdező kommentje:

Cyan neked nincs jobb dolgod,mint itt pörögni?

mérgezd máshol a levegőt jó?!

egyébként köszönöm a válaszokat,asszem elég is volt!

2011. dec. 9. 13:54
 14/20 anonim ***** válasza:
Mindenki eldönti maga mi kell? Hogy a hülyék a seggét nyalva meggyőzzék, hogy tulajdonképpen semmi nagy baj, meg nem is tehet róla, vagy ha keményen is de megmondja valaki mi a helyzet. Az étrendedet kell rendbe tenni, meg a mozgást is lehet, ha nem fogysz megfelelően ( attól hogy fogysz nem biztos hogy zsírból megy), akkor ezekkel probléma van. Olyan amivel konkrétan egy helyről akarsz zsírtól megszabadulni nincsen, valószínű sokkal több felesleged van, mint hinnéd.
2011. dec. 9. 13:54
 15/20 anonim ***** válasza:
36%

Hát, igazság szerint igazad van. Lenne egy csomó dolgom, de Rád mindig szakítok időt. :D

Olyan jó itt. :)

Az a baj, hogy fél szavakon besértődsz. Ugyanazt írtam/tuk le Neked, máris hisztériázni kezdtél.

(megjegyzem: Te személyeskedtél, nem én)

De várj, tudok ám kedves is lenni: szerintem fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Aztán ha változol, az eddigi kitartó diéta és edzés hatására( 8 kilót már leadtál, félúton vagy), még jobb lesz a helyzet. Szuper csaj vagy így is! :)

2011. dec. 9. 14:06
 16/20 A kérdező kommentje:

a 168 cm-hez most vagyok 67 kiló,a cél 59 kg.

és sajnos alma alkat vagyok,tehát leginkább hasra és derékra hízok,ami finoman szólva sem a legszerencsésebb!

naponta ötször eszem,reggel gabonaféléket is,egyébként zöldségeket,gyümölcsöt,fehérjét-sovány húsokat-halat,csirkemellet.

leszoktam a kristálycukorról(kávéba/teába),a tésztákról,édességről,üdítőkről.

a folyadékbevitelem napi 2,5 l ásványviz/tea.

egy héten 6x futok(reggel) és 3x szobabicózom és 3x kissúlyos gyakorlatokat végzek.

nem hiszem,h olyan rosszul csinálnám a diétát,mert fogyni fogyok,csak az említett helyről nem igazán akar eltűnni a zsír.vagy csak nagyon lassan.

jah és ez nem arról szól,h 2 hét alatt akarom elérni az ,,álomalakot" , aztán meg vissza a korábbi életmódomhoz!

2011. dec. 9. 14:15
 17/20 A kérdező kommentje:

khm,én úgy emlékszem,h kaptam először egy frappáns választ,h más témakörben próbálkozzak.

értékelem a jó humort(de az nem volt),de elsősorban segítséget kértem,aztán osztást kaptam,és te kezdtél kötekedni velem én csak felvettem a kesztyűt,de már unom egy ideje!

szerinted hisztériáztam,véleményem szerint nem,de ebben úgysem fogunk konszenzusra jutni.:)

elfogadni pedig nem tudom magam,csak akkor ha a testsúlyom 5-össel fog kezdődni végre!

Kitüntető figyelmed pedig megtisztelő,szóhoz sem jutok!:)

akkor mit szólnál egy virtuális ,,békejobbhoz"?:)

2011. dec. 9. 14:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Csapj bele, bébi! ;)
2011. dec. 9. 14:40
 19/20 A kérdező kommentje:
Na ez a beszéd!:D
2011. dec. 9. 14:43
 20/20 anonim válasza:

Cyan egy paraszt, már bocs.

Hogy lehet egy kérdezőt így lehordani? Csak feltett egy kérdést, könyörgöm!

Ilyen esetben nem a kérdező a szánalmas, hanem aki letámadja ok nélkül.

Nos, rajtam 5 kg plusz van, és igen GENETIKA, apukám is ilyen fajta, hogy lábra és popsira semmit, azaz semmit nem hízunk, a sok sporttól gyönyörű csinos lábszáram van és feszes combom, klassz popsival. DE! a felsőtestemre hízom, tehát pocak, hát és arc. Mellre pont nem.

Sajnos az ilyen problémára egy nagyobb körméretű melltartó nem megoldás, mert ott az a zsír látszik az estélyi ruhákban is, tehát melltartó nélkül is kitüremkedik, nem feltétlenül kell h a pánt kettévágja ott a zsírt..

Kedves Kérdező!

Nekem a futás jött be. Az -hiába lábbal csinálom- az egész testre kihat, szépen beindul a fogyás és lemegy a hát, has is.

Ne csüggedj, és olyanokra, akik tanyáról jöttek és legfőbb örömük beszólni valakinek, ne hallgass :)

2012. febr. 29. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!