Hogyan szabaduljak meg a hátamon lévő zsírpárnáktól?
25 éves lány vagyok és a problémám,h a hátamra,a lapockák alatti részre is híztam!
Hátul a melltartó csodásan kettévágja az úszógumimat,nem valami esztétikus!
Szeretném eltüntetni,mert nagyon zavar.
bár tudom,h nincs lokális zsírégetés,de nem tudtok véletlenül néhány gyakorlatot,amivel mégis rásegíthetnék a dologra?
egyébként egészségesen étkezem és sportolok is,de onnan nem igazán akar eltűnni a zsír!
Segítsetek lécci!
G'sback!
értékelem a segítséget,de a lusta zsírteve/disznó meg hasonló jelzők miatt írtam azt amit!
de ha valóban hajlandó vagy segíteni akkor szívesen leírom,h hogyan étkezem!
Cyan neked nincs jobb dolgod,mint itt pörögni?
mérgezd máshol a levegőt jó?!
egyébként köszönöm a válaszokat,asszem elég is volt!
Hát, igazság szerint igazad van. Lenne egy csomó dolgom, de Rád mindig szakítok időt. :D
Olyan jó itt. :)
Az a baj, hogy fél szavakon besértődsz. Ugyanazt írtam/tuk le Neked, máris hisztériázni kezdtél.
(megjegyzem: Te személyeskedtél, nem én)
De várj, tudok ám kedves is lenni: szerintem fogadd el magad olyannak, amilyen vagy. Aztán ha változol, az eddigi kitartó diéta és edzés hatására( 8 kilót már leadtál, félúton vagy), még jobb lesz a helyzet. Szuper csaj vagy így is! :)
a 168 cm-hez most vagyok 67 kiló,a cél 59 kg.
és sajnos alma alkat vagyok,tehát leginkább hasra és derékra hízok,ami finoman szólva sem a legszerencsésebb!
naponta ötször eszem,reggel gabonaféléket is,egyébként zöldségeket,gyümölcsöt,fehérjét-sovány húsokat-halat,csirkemellet.
leszoktam a kristálycukorról(kávéba/teába),a tésztákról,édességről,üdítőkről.
a folyadékbevitelem napi 2,5 l ásványviz/tea.
egy héten 6x futok(reggel) és 3x szobabicózom és 3x kissúlyos gyakorlatokat végzek.
nem hiszem,h olyan rosszul csinálnám a diétát,mert fogyni fogyok,csak az említett helyről nem igazán akar eltűnni a zsír.vagy csak nagyon lassan.
jah és ez nem arról szól,h 2 hét alatt akarom elérni az ,,álomalakot" , aztán meg vissza a korábbi életmódomhoz!
khm,én úgy emlékszem,h kaptam először egy frappáns választ,h más témakörben próbálkozzak.
értékelem a jó humort(de az nem volt),de elsősorban segítséget kértem,aztán osztást kaptam,és te kezdtél kötekedni velem én csak felvettem a kesztyűt,de már unom egy ideje!
szerinted hisztériáztam,véleményem szerint nem,de ebben úgysem fogunk konszenzusra jutni.:)
elfogadni pedig nem tudom magam,csak akkor ha a testsúlyom 5-össel fog kezdődni végre!
Kitüntető figyelmed pedig megtisztelő,szóhoz sem jutok!:)
akkor mit szólnál egy virtuális ,,békejobbhoz"?:)
Cyan egy paraszt, már bocs.
Hogy lehet egy kérdezőt így lehordani? Csak feltett egy kérdést, könyörgöm!
Ilyen esetben nem a kérdező a szánalmas, hanem aki letámadja ok nélkül.
Nos, rajtam 5 kg plusz van, és igen GENETIKA, apukám is ilyen fajta, hogy lábra és popsira semmit, azaz semmit nem hízunk, a sok sporttól gyönyörű csinos lábszáram van és feszes combom, klassz popsival. DE! a felsőtestemre hízom, tehát pocak, hát és arc. Mellre pont nem.
Sajnos az ilyen problémára egy nagyobb körméretű melltartó nem megoldás, mert ott az a zsír látszik az estélyi ruhákban is, tehát melltartó nélkül is kitüremkedik, nem feltétlenül kell h a pánt kettévágja ott a zsírt..
Kedves Kérdező!
Nekem a futás jött be. Az -hiába lábbal csinálom- az egész testre kihat, szépen beindul a fogyás és lemegy a hát, has is.
Ne csüggedj, és olyanokra, akik tanyáról jöttek és legfőbb örömük beszólni valakinek, ne hallgass :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!