Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen módszert ismertek...

Milyen módszert ismertek (akár tornatípus is) amivel 1 nap 1 kg ot lehet fogyni ( és az alakom is nőies marad)?

Figyelt kérdés
(56 kg -ról szeretnék fogyni, ha jól tudom kevesebből nehezebb leadni, csak azért írtam ki menyi vok :D)
2011. nov. 30. 23:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

a véradás. meg ha elmész még wc-re, és köpködsz kicsit.

így simán lemehet 1 kg.

zsírból nyilván nem lehet fogyni ilyen ütemben, csak műtéttel.

2011. dec. 1. 15:39
 12/17 anonim ***** válasza:

Igénytelen vagy.

Igénytelen vagy az egészségedre. Azért, mert csak azért kezdesz el mozogni, hogy jobb legyen az alakod. Szánalmas! Azért kellene mozognod, hogy 50 évesen is fel tudj menni egy lépcsőn, hogy a szíved bírja a terhelést és ne kapj infarktust 40 évesen és még sorolhatnám!

2011. dec. 1. 16:20
 13/17 A kérdező kommentje:
mozgok, szoktam futni, tornázni, szrt sem ért eddig. és rendszeres sportal az egyetlen bajom h veszi az időt az olyan dolgoktól amiben tényleg örömöm lelem. szívesen sportolok, de csak ha heti 2 nap kell rá időt keresni. úgy meg nem fogyok tőle. ..tudod hogy van ez, az idő pénz a pénz hatalom ergo az idő hatalom XD..ezért szeretem a gyors dolgokat, nameg mert ha nincs eredmény nagyon könnyen feladom. igen fontos a kondim is, de az van. és hűdedagadt se vagyok 21 évesen 56kg az épphogy duci, de én nem szeretem. viszont volt már hogy végigtornáztam egy hetet, nem is ettem mellé semmit, és mégse látszott, ilyenkor azért megkérdezi az ember hogy ezt csak így lehet? hogy olyan dologal fogyasztom az időt amit nem szeretek, nézem ahogy mások kajálnak, énmeg nem, és hol az eredmény? sehol.
2011. dec. 1. 19:50
 14/17 anonim ***** válasza:

tök jópofán írsz, mókás és aranyos, tényleg tetszett az idő = hatalom levezetése, szuper minden..

csak hát az emberi test működését nem fogod tudni megváltoztatni. ettől még maradj humoros és vidám, spórolj az idővel (=keresd a hatalmat) és találj ki valami szuper módszert, amivel olvad rólad a zsír, csak ne legyen egészségtelen. de szerintem ha majd komolyan gondolod a fogyást, akkor térj vissza a hagyományos módszerekhez, amik viszont mindenkinek működnek. addig pedig sok sikert! :)

2011. dec. 1. 20:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Ilyen hül*ét. Én tudod mennyit akarok lefogyni? kb 20kg-ot. És vajon hogy csinálom? Éheztetem magam? Sza*t! Picivel kevesebbet eszem, de így is eszek édességet is, többször is, még is lefogytam eddig 5 kg-ot. És vajon miért? Mert nem nyavalygok állandóan, inkább lemegyek futni!
2011. dec. 1. 22:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Rendkivül szerencsesnek erezheted magad szerintem... Igazabol nincs is problemat, mert ami kis felesleg van rajtad, szerintem meg elönyödre van inkabb mint hatranyodra, mert en nagyon nem osztom a mai vilag csontkollekcio szepseg ideljat. Nekem nem volt ekkora szerencsem, mert baromi hizekony vagyok, es a te felfogasod szerint eltem evekig, aminek a következmenye az lett, hogy 26 eves koromra egy szüles utan elertem, hogy 140kg lett a sulyom, es radöbbentem, hogy bezony nem lehet olyan felfogassal valtoztatni a dolgokon, de lassan mar elni sem, egeszsegesen semmi keppen, tehat tennem kellett valamit. Es igen, a mindenki alltal hangoztatott modon, kaloriaszamolassal, mozgassal, teljes eletmod valtassal tudtam csak valtoztatni a siralmas helyzetemen. Jelenleg 80 kg vagyok, tehat 60kg ot fogytam, durvan egy ev alatt... kicsit több mint egy ev alatt. Jelentem megerte :)
2012. febr. 1. 10:01
 17/17 anonim ***** válasza:
gratulációk!
2012. febr. 1. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!