Földimogyoró-függő vagyok. Mivel lehetne helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Imádom a földimogyorót, és nagyon nagy erőfeszítésbe kerül minden alkalommal elsétálni a polc mellett a közértben...általában nem is sikerül, és mindig becsúszik 1-2 zacsi...igazából a ropogtatás hiányzik, valamit ki kéne találnom helyette, mert a mogyi 600 kcal/100 g, ami elég súlyos...:-(2011. nov. 29. 07:41
1/4 anonim válasza:
Az olajos magvak akkor kilőve, mert mindegyiknek elég magas a kalóriatartalma.
Lehet kapni bio kölesgolyókat 100 g/370 kalória de a csomagban csak 75 g van, tehát viszonylag jónak mondható nass szempontjából.
Répagolyók -tescóban lehet venni nagyon finom
Az állandó rágcsa kényszerről kellene egy kicsit lemondanod...rágjál inkább almát...az még a fogaidnak is jó.
2/4 anonim válasza:
Én ezt szoktam néha venni, elég alacsony a kcal tartalma. Mondjuk nincs is túl sok egy zacskóban, de a célnak megfelel.:-)
3/4 anonim válasza:
Én így voltam a kesudióval,míg egy hónap alatt 4 kilót híztam. De azóta a körmömet rágom.:((
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket.:-) Az Abonett snacket én is szoktam néha venni, tényleg beválik sokszor a mogyi helyett! :-)
2011. nov. 30. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!