Hogyan lehet izomból leadni?
16 éves lány vagyok, 8 éve járok tánc edzésre. modellkedni kezdtem, azt mondták pont jó lennék modellnek, csak picit túl izmos vagyok.
pl.: a vádlim is formás, csak túl izmos, túl erős. Hogy adhatnék le minél több izmot magamról???

koplalással
de attól nem leszel szebb - a kép meg azért kéne, hogy lássuk, igaz van-e annak, aki szerint túl izmos vagy (bár szerintem ilyen nem nagyon létezik átlagemberben)

16 évesen túl izmos.. aha. aki meg ezt mondta, egy akasztani való idióta bu.zi f@sz nyilván, esetleg hasonló csak nőben. de ha ennek kell megfelelni, hát ennek kell.
izmot eltüntetni: én elővennék egy vödröt, tömény alkoholt (fertőtlenítés), ba.szott éles kést, ér szorító gumi kötelet, fájdalom csillapítókat (amit csak be lehet szerezni) öngyújtó, zsebkendő, steril kötés.
hajrá!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!