Mennyire fog bele zavarni a diétámba? (szünet, Karácsony, szilveszter)
Figyelt kérdés
Sziasztok! :) szóval az lenne a kérdésem, hogy dec.20-ától kezdődik a téli szünet(!) és akkor utazunk le az uncsi tesómékhoz egészen szilveszterig. Január 2.-án jövünk haza (3.ától már suli) és ugye én most diétázok és náluk nem nagyon fogok tudni figyelni a kajálásra, de azért próbálok majd nagyon figyelni hogy miket eszek, de ott lesz a Karácsony meg a Szilveszter, meg a többi nap (tudom az ünnepek nem a kajálásról szólnak, de értitek...:S) tehát 2hétig nem fogok tudni (annyira) oda figyelni arra hogy mit eszem, ott nincs tk. kenyér stb....naggyon belefog zavarni ez a 2hét a diétámba? utána persze újra, fogyis étkezés és edzéés. :) Előre is köszönöm mindenkinek!!2011. nov. 27. 16:29
11/11 A kérdező kommentje:
de nem, nem akarom tele tömni magam, mert tudom milyen :S és elég kellemetlen. :D hanem mindennap épp úgy h jól essen de ne legyen sok se,....bajlesz? :S
2011. nov. 27. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!