Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire fog bele zavarni a...

Mennyire fog bele zavarni a diétámba? (szünet, Karácsony, szilveszter)

Figyelt kérdés
Sziasztok! :) szóval az lenne a kérdésem, hogy dec.20-ától kezdődik a téli szünet(!) és akkor utazunk le az uncsi tesómékhoz egészen szilveszterig. Január 2.-án jövünk haza (3.ától már suli) és ugye én most diétázok és náluk nem nagyon fogok tudni figyelni a kajálásra, de azért próbálok majd nagyon figyelni hogy miket eszek, de ott lesz a Karácsony meg a Szilveszter, meg a többi nap (tudom az ünnepek nem a kajálásról szólnak, de értitek...:S) tehát 2hétig nem fogok tudni (annyira) oda figyelni arra hogy mit eszem, ott nincs tk. kenyér stb....naggyon belefog zavarni ez a 2hét a diétámba? utána persze újra, fogyis étkezés és edzéés. :) Előre is köszönöm mindenkinek!!
2011. nov. 27. 16:29
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
és az lemaradt, hogy márcsak azért is fogok nagyon figyelni mert tejcukor érzékeny vagyok, igy nagyon oda kell figyelnem miből mennyit eszek különben......:S
2011. nov. 27. 16:35
 2/11 anonim ***** válasza:
te most orvos altal eloirt dietan vagy, mert tejcukor érzékeny vagy, vagy sajat magadtol fogyokurazol? mert dieta fogyokura nem ugyanaz..amugy meg attol, hogy unepek lesznek nem kell zabalni, hisz ugyanugy belehet tartani a fogyis etrendet..csak keruld az édességet, és fél adagot egyél..visznt ha az egesz unnepeket atakarod akajlni, na akkor a gyomrod meg lesz terhelve, ha elotte dietara volt mar raállva..ez az en velemenyem, de biztos árnak még okosabbat is.
2011. nov. 27. 16:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Valamennyire bele fog zavarni, hisz ott azt tudod enni amit eléd tálalnak, de a mértékletességet tudod tartani és a sütiket sem kell befalnod... A mozgásról nem tudom miért kellene lemondanod??
2011. nov. 27. 17:03
 4/11 A kérdező kommentje:
írtam, is hogy fogok rá figyelni és nem, nem akarom tele zabálni magam, 1. tejcukor érzékeny vagyok 2. nem birnék annyit "zabálni" és ha tele zabálnám magam minden tejcukros dologgal(márpedig az összes édességbe azvan, ha túlzottan sokat eszek akkor csinál kárt) olyan hasmenésem lenne.... + erős hasfájás, fejfájás, hányinger stbstb.... saját diétám van. csak gondoltam leirom hogy márcsak ezért is fogok figyelni.
2011. nov. 27. 17:07
 5/11 anonim ***** válasza:
tehat akkor nincs mitol tartanod, fele adagok és semmi sutemeny..meg van oldva..es ha lesz ho, mehettek hogolyozni, az is egyfajta sport :)
2011. nov. 27. 17:22
 6/11 anonim ***** válasza:

júúúj de brutálisat akartam írni (utalva a halál bezavaró hatására diéta alatt, Szilveszterkor) de láttam hogy értelmesen írsz, úgy hogy nem ezt érdemled. ^^

figyelj a mennyiségre, ennyi. pár nap alatt nem lehet hízni, bármit is eszel, max. fogyásod is megáll. ennyit zavarhat be. de a zsíros ételekkel elég csak mértéket tartani, sütikből meg nem kell kóstolónál sokkal többet enni. és ha eszel is, januárban folytatsz mindent rendesen tovább, pár nap rendetlenség legalább lendületbe hozza az anyagcserédet.

2011. nov. 27. 19:27
 7/11 anonim ***** válasza:
*pár nap rendetlenség, mint egész nap evés :D
2011. nov. 27. 19:28
 8/11 anonim ***** válasza:
2011. nov. 27. 20:03
 9/11 A kérdező kommentje:
tudom, nyomon követtem. :D de két hétről van szó, nem két napról.... :SSS
2011. nov. 27. 21:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Hidd el 2-3nap után besokallsz a sok kajától és nem fogod már úgy kívánni. Nem lehet két héten át folyamatosan magas kalóriájú ételeket enni,pláne aki azelőtt fogyózott,mert egyszerűen besokall a szervezet hamar.
2011. nov. 27. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!