Most reggelizem. Rántotta jó?
Mik az adataid? magasság súly, korod? ha fogyni akarsz nézni kéne olyan típusú étel recepteket.
3 rántotta nekem is elég reggelinek igaz én 35 f vok és nem fogyózok de ezzel délig el tudok lenni ilyen a szervezetem.
167 magas vagyok és 76 kiló...Itt az ideje változtatni ez így már nem megy.Ja és 17 éves vagyok.
Kenyér nélkül ettem,így nem laktam jól tőle.Majd nem sokára eszek egy almát,ebédre saláta vagy rizs csirkemellel,uzsonna narancs vacsira 2 főtt tojás.Emellett minden nap intenzív tánc és felülések mert a hasammal van a legnagyobb problémám.
Jó, de én legalább 1 sárgáját kivennék belőle és olaj meg minek? Teflonos edényben nem ragad le ráadásul kevesebb kalória is így.
Szerintem tízóraira mehet az alma mellé egy pufirizs vagy búza is.
A többi szerintem oké, de vacsira ehetsz sovány túrót is 125g-ot.
Az én reggelim,sült oldalas kenyérrel,két nagy karély nutelláskenyér,két tepsinyi sor diós zserbó,meg egy nagy sor nutellás süti vanilliakrémmel :P
Ja meg lecsúszott pár db szaloncukor is :D
Most meg úton van a mekiből egy amerika csillagai los angeleses szenya:)
Kedves 6-os!
A legnagyobb jóindulattal kívánom : kapd be! (:
Meglesz:)
Amúgy evett már valaki ilyen mekis los angeles szenyát? Finom lehet egyáltalán? Amúgy utálom a mekit,de most megint bepróbálkozok:)
ma 11:44 nagyon rendes vagy :D
örülök nincs súlyproblémád és azt ehetsz amit akarsz :D én ha lefogyok sem ehetek,mert kell tartanom a súlyom.Oda kell majd figyelnem akkor is h mből mennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!