Fogyhatok havi 1-2 kilót ha reggelizem és ebédelek csak?
ezzaz megjött a másik iq harcos is. yess. az a baj kedves kérdező hogy közöd sincs a kortizolhoz mint hormonhoz. elhagyod a vacsorát, ebédre még eszel valami lazát. ez szuper. mondjuk 2-től reggel 8 ig koplalsz. a szervezetedben ekkor megnő a kortizol szint, ami egy stressz hormon. egyik hatalmas előnye hogy úgy tudja falni az izmokat mint semmi más. olyan frankón bebuksz egy hónap alatt 5-10 kiló izmot mint a szél.
jah hogy a FOGYÁS a cél? hogy lefele mozogjon a mérleg? végülis... jah és csak miután lebontott minden izmot a lehető legminimálisabbra akkor fog zsírhoz nyúlni a szervezeted. a végeredmény? lapos, gebe, vékony, de vonalak nélküli lány leszel...
és ne ringasd magad álmokba. ezzel a kajával nem sanszos hogy be tudsz vinni annyi kalóriát hogy minden nap fussál belőle, szerintem 1.hét elejétől a teljesítményed mélyrepülésbe kezd, 2. hét pedig már nem is lesz, mert beájulsz futás közben az alacsony vércukortól. reggeli zabpehely? 300 kcal? ebéd? 600 kcal? mennyi a minimális amennyi alá semmilyen körülmények között nem szabadna menni? 1200...
"még 3kg is havonta én is így fogyok,h napi 2 eszek."
hmm én meg ledobok havonta ha diétázok átlag 4 kilókat, és 5x-6x eszek nem keveset. melyik az egészségesebb?
jah és ami lemaradt persze
a magas kortizol szint egyből takarékra fogja várni az energiaigényedet, gyak visszafogja magát a szervezet hogy minimálisan fogyasszon csak energiát. ennek áldásos hatását akkor fogjátok majd érezni ha vissza kell állni a rendes kajálásra. mert életed végéig nem hagyhatod ki a vacsorát, vagyis de, de közelebb lesz mint gondolnátok. innentől a vegetáló, semmi energiára nem számító tested hízásnak indulhat két sajtos stanglitól is. és ekkor jön a jó móka, a mérleg sasolása, a pánikolás, és a következő eszetlen fogyás.
működik legalább a természetes szelekció
napi 2szer eszek,mert nem vagyok éhes így nem eszek fölöslegesen!
akkor eszem,ha éhes vagyok.
Az egyik barátnőm évek óta így eszik, és semmi eredmény, pár kilót lead, aztán annyi. Éppen most próbál átállni normális étrendre...
Tapasztalatból mondom, hogy inkább egyél többször, és a kalóriákat figyeld (én 1900 körül szoktam, arra figyelek, 2000 fölé ne menjek), és olyan szépen le fognak olvadni rólad a kilóid, hogy csak na!
"napi 2szer eszek,mert nem vagyok éhes így nem eszek fölöslegesen!
akkor eszem,ha éhes vagyok.
"
a szervezet képes takarékra kapcsolni mint írtam... hosszútávon rengeteg betegség és probléma forrása lehet a nem megfelelő táplálkozás... de mindenki megtanulja majd egyszer... kicsit utána kéne olvasni.
a szervezeted csak akkor jelez hogy éhes ha tápanyagra van szüksége? megsúgom a szervezet visszajelzése minden csak nem pontos. intenzív mozgásnál pl az elején mindent megtesz hogy hagyd abba. akkor most a mozgás se kell? ugyanmár. a dohányosoknak is jelez hogy kell a nikotin. ettől még tévúton jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!