Milyen sportot ajánlotok? (adatok lejebb)
Figyelt kérdés
2hete diétázom lement eddig 3kiló,amit teljesen normálisnak tartok. van rajtam súlyfelesleg azért rendesen,futással ezért nemis probálkozom. 80 kiló vagyok,165cmes magassághoz. még gimnáziumba járok,szóval idöm,nem sok van.de kb hetente 1x elmegyek kondizni.itt általában hasprések és ilyen hasonló dolgokba segítenek. nekem szababna felüléseznem itthon?Ez elegendö testmozgásnak? mer halottam,hogy ettöl erösödik a hasfal,és még nagyobbnak látszik a has. ez igaz? vagy ezzel a zsírpárnákat is ellehet tüntetni(+diéta)?2009. máj. 12. 13:35
1/4 anonim válasza:
a kondiban inkább kardiózz, attól fogyhatsz. bár heti egy nem elég...
2/4 anonim válasza:
ja, és felülésekkel valóban a párnák alatti izmot növeszted, és nagyobbnak látszódhat. a kardiótól megy le a has, meg a jó diétától. sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Az a kardió az aerob de mindegy...
4/4 anonim válasza:
Inkább aerob mint kardio és ne félj a hasizomtól, nem lesz nagyobb a hasad tőle! (ez eddig a legnagyobb böszmeség, amit eddig itt olvastam :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!