Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik, hogy nem bírom...

Létezik, hogy nem bírom végigcsinálni?

Figyelt kérdés

Névnapomra kaptam a férjemtől az alábbi Rubint Réka dvd-t, mert szeretnék jobb formába kerülni. Átlagos testalkatú vagyok, de 36 éves és érzem, hogy kezdek testileg punnyadni. Viszont ez a dvd nekem túl sok, alig tudok valamit megcsinálni belőle. Tudnátok ajánlani hatékony de nem ennyire "gyilkos" dvd-t? Kondira nincs pénzem, ezért csak itthon tudnék tornázni.

[link]

Köszönöm!

2011. nov. 24. 11:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

a kemény izommunka, az állóképesség határáig vitt edzés fáj.

most nem a könnyed tai-chi gyakorlatokra gondolok, de már a mély állásokkal teli wudang vagy tai-chi formák, egy erő edzés vagy egy intenzív kardió/intervallumos edzés fáj. legalábbis nekem még ha nincs is külön lábedzés, csak formázunk akkor is 20 perc után már pihentetni kell a lábam a gyakorlatok között, mert egyszerűen nem tudok a dolgomra rendesen figyelni, úgy fáj :D

aztán lehet vannak olyan edzések, ami nem megterhelők, mint írtam vannak nem fárasztó tai-chi formák is, amik nyilván jók de nem fognak edzett izomzatot eredményezni.

2011. nov. 24. 14:10
 12/24 anonim ***** válasza:
A sport az más... ott óhatatlanul vannak olyan gyakorlatok, testhelyzetek, (rúgások -kaptam eleget), amik fájnak. De úgy elkezdeni egy edzetlen embernek valamit, hogy fájdalmat okozzon magának már az első percekben, szerintem ez azért nem annyira happy:)) És egy 36 éves (főleg)hölgynek nem hiszem hogy azzal kellene indítania, hogy 1 óra edzés után összerogyik mint a pamut...nem?
2011. nov. 24. 14:16
 13/24 anonim ***** válasza:
hömm.. Rubint Réka gyakorlatsortól? :)
2011. nov. 24. 14:26
 14/24 anonim ***** válasza:
nagyon humánus és empatikus vagy, Izmael.
2011. nov. 24. 14:26
 15/24 anonim ***** válasza:
Lehet, nem tudom. Én abból indultam ki, amilyen fizikumuak a környezetemben lévők...nekik sok lenne. Az, hogy én végigcsinálnám (spec ezt a dvd-t nem ismerem) az egy dolog, de van aki nem edzette magát évekig annak azért elképzelhető, hogy sok. Nah, letöltöm most már és megcsinálom addig úgy sem tudom miről is van szó:)
2011. nov. 24. 14:52
 16/24 anonim ***** válasza:
Ah, ilyen kezdőt.....fáj és pont ott!!!!:)))
2011. nov. 24. 17:16
 17/24 anonim ***** válasza:
most úgy érted hogy.. Ott ott?
2011. nov. 24. 17:18
 18/24 anonim ***** válasza:

Aczél drágám egyem a husidat,nem mindenki olyan erőművész mint te hogy bírjon egy óra kőkemény harcművészetet,pláne nem egy nő.

Van akinek bőven elég aza réka,ezt mindenki saját maga érzi.

2011. nov. 24. 17:19
 19/24 anonim ***** válasza:

név nélkül légyszi ne drágázz :)

és tagadom. egy nő simán bírja. legfeljebb fáj. erről akár Izmael tudna neked mesélni.

de egyébként nem tőle kérdeztem valamit? O_o

2011. nov. 24. 17:25
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem ott-ott, egy kicsivel odébb:)))

Bemelegítés nélkül, ennyire kezdő nem lehetek:(((

Egy hét kihagyás az edzésről, szétnyúztam a könyökömet kicsit és itt az eredmény!:(((

2011. nov. 24. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!