Létezik, hogy nem bírom végigcsinálni?
Névnapomra kaptam a férjemtől az alábbi Rubint Réka dvd-t, mert szeretnék jobb formába kerülni. Átlagos testalkatú vagyok, de 36 éves és érzem, hogy kezdek testileg punnyadni. Viszont ez a dvd nekem túl sok, alig tudok valamit megcsinálni belőle. Tudnátok ajánlani hatékony de nem ennyire "gyilkos" dvd-t? Kondira nincs pénzem, ezért csak itthon tudnék tornázni.
Köszönöm!

Türelem. Menni fog az. Csináld azt ameddig bírod és meglátod egy idő után menni fog.
Én elliptikus trénerezni kezdtem,a legelső alkalommal komolyan csak 2percig bírtam és szakadt rólam a víz,így fél év elteltével már röhögve megy a napi 2x 60perc is,ráadásul 5x-ös intenzitással mint amikor kezdtem.

erőltesd. erőltesd jobban.
csűrd oda neki!
Ja, 20-25 évesen én is ezt tanácsoltam volna másnak:)
De sajnos ez már nekem sok. Kimondottan fájdalmat okoz.

Ezt a linket még régebben ajánlották másnak itt. Én is megnéztem és lementettem. Rengeteg féle/fajta dvd-t tudsz letölteni. Fizikai állapotodnak és edzettségednek megfelelően. Sajnos, nincs kategorizálva, hogy könnyű-e vagy nehéz, de azért lehet csemegézni belőle. Én is találtam nagyon jókat.

jah. a fájdalom állandó.
huszonévesen lehet hogy több terhelés kell a fájdalomhoz, de később is el kell érni azt a kínt, legfeljebb kevesebb edzés is elég hozzá. de majd visszaszoksz.
Izmael köszönöm! Megnézem:)
Aczél: nem akarok magamnak fájdalmat okozni, nem vagyok mazohista. Abban semmi jó nincs, ha direkte fájdalmat okozunk magunknak és nincs öröm abban amit csinálunk. Örülök hogy te bírod a fájdalmat de nem lehet mindenki olyan mint te. Azért köszi a kommentet.

O_o
hát.. akkor további szép napot.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!