Miért van ez, mit tehetek ellene?
Szia!
Örülök, hogy futsz, én is anno futottam, most bringázom.
A táplálkozásodban lehet a fő gond, illetve, hogy pulzusmérővel futsz-e? Mert ez is egy sarkalatos pont. A zsírvesztésnek vannak trükkjei. Én azt mondom, hogy figyelj az alábbiakara:
napi folyadékfogyasztás 1 liter víz minden 20 kg odra, 4 litert igyál meg,
Napi 5x egyél legalább, elosztva egyenletesen, edzés alatt, ha egy óránál tovább tart vigyél magaddal energiaszeletet, gélt stb... edzés után igyál,
a zsíranyagcsere fokozása érdekében tegyél be tempós sétákat is az edzésben legalább 30 perc időtartamban,
a szénhidrátot fogd vissza 2 g / tskg ra / nap,
a fehérjét emeld meg 3 g tskg
ha sok az intenzív edzés, akkor a szénhidrátra szükség van, növeld ha úgy tetszik
multivitamint egyél, és figyelj a vasbeviteledre /vérképet csináltass/
Ez szerintem már tömény pszichológia....Előfordulhat, hogy "nem szereted" önmagad és ezért nem látsz változást, ill. már talán rögeszméddé vált a kinézeted. Ez nem bántás, hanem az agyad nem tudja elfogadni a testedet. Legalábbis ezt az üzenetet küldöd nap mint nap felé.
Foglalkozz kicsit kevesebbet az alkatoddal, étkezz egészségesen, fussál és töltsd fel magad pozitív gondolatokkal, vagyis élvezzed hogy egészséges vagy és szép az élet. Hidd el, jót fog tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!