Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Összeér a combom. MIt tehetek...

Összeér a combom. MIt tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Már több gatyám kilyukadt emiatt. Fogyózással vagy sporttal tudnék ellene tenni? köszönöm a válaszokat
2010. dec. 31. 10:44
 1/10 anonim ***** válasza:
77%

Persze! Kezdj el futni, úszni, kondizni, mindegy mit csinálsz csak sportolj valamit, mellette pedig diétázz!:)

Pár hét és látni fogod a változást!:)

Sok sikert, és BUÉK!:)

2010. dec. 31. 10:50
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
6hónapja melózom.az elején kikopott a nadrágom,azóta 20 kilót és 6 számot fogytam,csak úgy simán.
2010. dec. 31. 10:59
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
mit melózol? lehet szakmát kéne váltanom
2010. dec. 31. 11:27
 4/10 Smil:) válasza:
75%
ezt még egy újságban olvastam, ehhez nem kell elmenned sehova;): fekudj a hátadra és emeld fel a lábaidat úgy hogy merőleges legyen a felsőtestedre és kezdj el ollózni a lábaddal. eleinte kezd 5 perccel vagy ameddig bírod, utána fokozatosan növeld ezt az időtartamot. az elején nem fárasztó de hidd el egy idő után megérzed:) és a bonusz, hogy nem csak combizmot, hanem hasizmot is erősít:)
2010. dec. 31. 11:30
 5/10 anonim ***** válasza:
vagy tedd szét a lábad :D bocsi,de ezt nem tudtam kihagyni. :) bicikli,fekve nyújtott lábemelés,futás,leg magic. ezek hasznosak
2010. dec. 31. 11:40
 6/10 anonim válasza:

Hmm és ez az ollózás tényleg hasznos? :O

Mert nekem is ez a problémám sajnos.

Jah és bocsi az offért :)

2010. dec. 31. 11:59
 7/10 anonim ***** válasza:

Nemrég volt egy kérdés, de most nem találom.

A lényeg, hogy a válaszokban leírták többen, hogy nem mindenkinek olyan az alkata, hogy legyen rés a combjai között.

Függ a csípő szélességétől, a lábak állásától, stb, amit a sport meg a diéta nem befolyásol.

Persze megpróbálhatod, lehet, hogy neked lenne.

2010. dec. 31. 13:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy kövér vagy, vagy túl fiatal (10-16 év).

Mekkora a csípőd?

Ez alkat kérdése is lehet.

Régen nekem is volt ilyen bajom 10-14 éves koromig. Igaz, kicsit elhízott voltam, de akkor tényleg olyan "alkatom volt".

Most 25 éves vagyok és bármennyire elhízhatok (jó persze nem 80kg-ra), a combom csak egy nagyon pici pontban épphogy csak összeér. Nekem 90-es a csípőm és 170 cm magas vagyok, gólyalábakkal...XD

2011. jan. 1. 17:40
 9/10 anonim ***** válasza:

JA, azt nem tettem hozzá, hogy már 68 kg-osan nem ér össze combom. Most fogyózok, mert 72 vagyok/voltam...(nem tudom...)

(előző)

2011. jan. 1. 17:42
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amúgy 16 éves vagyok és 55 kiló (166 cm kb)
2011. jan. 2. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!